Patrickstrijards.nl
Image default
Dienstverlening

Het kledingadvies in Haarlem is erg persoonlijk

Het goed uitgedachte kledingadvies in Haarlem wordt gegeven door een professional op dit vakgebied. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot de bestaande voorraad aan kleding in je kast. Waar ben je nou echt naar op zoek? Wat past er bij de kleding die je nu nog hebt of moet je eigenlijk een heel nieuwe garderobe en zijn de kledingstukken die je nu hebt helemaal of grotendeels niet meer bruikbaar? Samen met de styliste zal er worden gekeken naar de kast en de garderobe die je nu hebt. Samen filter je alle kledingstukken die je niet meer draagt, die niet lekker zitten of die te klein of te groot zijn. Deze kleding kan je bijvoorbeeld naar het goed brengen, naar een ander goed doel brengen of weggooien. De kleding die je overhoudt zal ook worden verdeeld in diverse stapels.

Filteren

Denk bij het kledingadvies in Haarlem  aan het verdelen van de kleding in een stapel waarbij je kleding hebt die je regelmatig draagt, kleding die je soms draagt en kleding die je wel leuk vindt, maar je niet weet waarmee je het moet combineren. Aan de hand van deze stapels, of deze nou groot of klein zijn, wordt er gekeken naar de kledingstukken die je nog mist. Dat kan in ieder geval basis kledingstukken betreffen, zoals bijvoorbeeld een hemdje of een shirt in het wit en in het zwart. Daarnaast zijn bijvoorbeeld witte sneakers een basis onderdeel van je garderobe.

Basis zaken

De basis zaken worden eerst aangevuld en daarna wordt er gekeken naar wat voor soort kleding jij fijn  vindt om te dragen. Daarnaar wordt dan gekeken als er in de winkels wordt gezocht naar bijpassende kledingstukken die echt een aanvulling zijn op de kledingkast. Het is vooral belangrijk dat je je prettig voelt in de kleding die je draagt.