Patrickstrijards.nl
Image default
Vakantie

Glamping in Utrecht

2020 is het jaar waarin we ons eigen land hebben herontdekt. Wie geen zin had in een Staycation werd door de omstandigheden gedwongen om het dit jaar eens wat dichter bij huis te zoeken. Voor wie normaal gesproken een vakantie niet ver genoeg van huis kan zijn, was dat even schakelen. Maar ze ontdekten al heel snel wat een kleine groep allang wist: Nederland is een geweldig vakantieland.

Zelfs “vlak buiten de deur” valt heel veel te ontdekken.  Soms heb je zelfs minder tijd nodig om er te komen dan je dagelijkse woonwerk-verkeer. Neem de provincie Utrecht. Deze provincie is zó veel meer dan alleen de stad Utrecht.

Vechtstreek

Huur een bootje en ga lekker het water van de Vecht op. Verken deze idyllische rivier en verbaas je over de pracht en praal van de vele buitenplaatsen uit de 17e en 18e eeuw. Hou je liever vaste grond onder de voeten? Dan kun je de streek ook prima verkennen tijdens een wandeling of fietstocht.

Het Groene Hart

Het Groene Hart is een plek waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van de Randstad. Natuur en cultuur gaan hier hand in hand.  Kom tot rust in het groene landschap, wandel door de oude vestingstad Woerden of probeer alle 190 monumenten in Vrijstad Vianen te spotten.

De Utrechtse Heuvelrug

Tussen Utrecht en Amersfoort is een prachtig natuurgebied te vinden: de Utrechtse Heuvelrug (die naadloos overloopt in de Gelderse Vallei). Heerlijke bossen, statige landgoederen en schattige dorpjes en steden wisselen elkaar af. Dit is een perfect gebied voor een dagtochtje. Vergeet je picknick mand niet.

Verblijf in stijl op de glamping in Utrecht

Als je op avontuur in eigen land gaat, mag een avontuurlijke accommodatie niet ontbreken. Maar…dan wel eentje waar je lekker comfortabel in kunt verblijven. Glamping in Nederland is dé manier om het beste van twee werelden te beleven. Je verblijft in een luxe 6-persoons safaritent die van alle gemakken is voorzien: goede bedden, meubilair, een eigen keukentje en zelfs verwarming! 

Perfect voor wie op avontuur wil, maar geen zin heeft om af te zien. Ook het boeken van deze fijne accommodatie is zo gemakkelijk als het maar zijn kan. Ga naar www.glampings.com en je hebt je verblijf al met een paar muisklikken geregeld.