Patrickstrijards.nl
Image default
Dienstverlening

Met een plantenwand buiten maakt u groene sier

Het is weer zover. U bent weer eens aan het nadenken wat te doen met uw tuin. U bent op zich nog wel tevreden met het groene verlengstuk van uw huis, maar u zou wel eens iets heel anders willen. Maar wat? Let op: heeft u al eens van een plantenwand gehoord? Een plantenwand is precies wat het woord al zegt: een wand vol planten. Kunt u zich bijvoorbeeld voorstellen dat u tegen een kale muur een plantenwand bevestigt? Of dat u een stuk schutting vervangt door een plantenwand buiten? Geloof ons: uw tuin krijgt een hele andere look, een upgrade ook.

 

Zelf doen of laten doen

Natuurlijk zijn er genoeg bedrijven die u maar wat graag willen helpen met het aanleggen van uw plantenwand. Het aantal uren dat ze bezig zijn, zal u enorm meevallen, en het resultaat mag er zijn. Maar aan u de keus: u kunt ook de benodigde materialen bij hen kopen en zelf aan de gang gaan. U zult nog trotser zijn op het uiteindelijke resultaat. U kunt kiezen voor echte planten, kunstplanten of (aan te raden voor buiten) een uv-bestendige plantenwand.

 

Privé en zakelijk groen

We hebben het hier natuurlijk niet alleen over uw privétuin. Hoe zou het zijn als gasten of cliënten uw bedrijfsterrein op rijden, en tussen al die stenen en dat beton een prachtige, levende groene plantenwand buiten zie opdoemen? De kans is groot dat ze dit enorm waarderen, dit investeren in uw zakelijke buitenruimte. Uw bedrijf geeft zo een hele andere eerste indruk. Benader eens een bedrijf dat werkt met groen. Zij kennen het product en kunnen u goed investeren. Vrijblijvend informeren verplicht u tot niets, maar de kans is groot dat u uw beslissing niet meer voor u uit schuift. Zeker als u voorbeeldfoto’s heeft gezien, zal die plantenwand er ook bij u komen.