Patrickstrijards.nl
Image default
Mode en Kleding

Het kopen van sieraden

In ons assortiment vindt u een grote keuze aan damesjuwelen voor elke stijl. Het is raadzaam ervoor te zorgen dat de sieraden – of het nu ringen, halskettingen of oorbellen zijn – bij uw type passen. Voor een lente- of herfsttype zijn bijvoorbeeld geelgouden juwelen meestal het best, en rood of rosé is ook een goede kleurkeuze. Voor zomer- en wintertypes daarentegen zijn koelere tinten zoals witgoud, zilver, platina en roestvrij staal ideaal. Natuurlijk zijn dit slechts suggesties – welke damessieraden u zou willen dragen, is uiteindelijk uitsluitend een kwestie van uw persoonlijke voorkeuren.

Maar naast het materiaal is het natuurlijk net zo belangrijk om het perfecte ontwerp te vinden. Houdt u van opvallende accessoires waarmee u in het dagelijks leven een statement kunt maken? Of geeft u de voorkeur aan delicate juwelen met onopvallende versieringen? Zoek in onze winkel naar de artikelen die bij uw smaak passen en bestel ze gemakkelijk online.

Grote keuze aan herenjuwelen
Wij bieden ook juwelen voor mannen voor verschillende gelegenheden en stijlen. De klassieker is het polshorloge, waarmee een man een visueel accent legt. Dit kan goed worden gecombineerd met een effen armband om dezelfde pols. Zorg ervoor dat het horloge en de armband bij elkaar passen. Zo kan een zilveren horloge het best worden gecombineerd met een zilveren armband of een horloge met een leren armband met een armband van soortgelijk leer.

Daarnaast vindt u in onze winkel ook andere herensieraden, zoals ringen, dasspelden en manchetknopen. Ontdek onze selectie en vind uw persoonlijke favoriete juwelen.