Patrickstrijards.nl
Image default
Mode en Kleding

Kwaliteitsjeans voor heren online bestellen? Dit merk weet dat alles om de details draait!

Soms kun je aan een kledingitem al van heinde en verre zien dat het middels massaproductie gemaakt is. Zoals dit item zijn er nog wel tienduizenden, die allemaal worden gedragen door liefhebbers van fast fashion, die het item aan het eind van het seizoen weer moeiteloos vervangen voor een nieuwer exemplaar. Kwaliteitskleding daarentegen herken je aan de materialen, de manier waarop het in elkaar is gezet, maar ook de details. Details betekenen dat er goed over een kledingstuk is nagedacht. Iets waar het Italiaanse kledingmerk Boragio in uitblinkt, ga dus nu deze kwaliteitsjeans voor heren online bestellen.

Wars van massaproductie

Vandaag de dag laat de kwaliteit van de kledingindustrie te wensen over. Wil je echte kwaliteitsjeans voor heren online bestellen? Dan kies je voor het hierboven genoemde merk van Italiaanse afkomst. Elke broek wordt gekenmerkt door zijn uniek details, zoals subtiel aangebrachte scheuren, knopen, maar vooral de schuin geplaatste ritssluiting, die zo kenmerkend voor dit modehuis is. Er hangt een iets hoger prijskaartje aan dan in bekende fast fashion winkelketens, maar de jeans zijn dan ook stuk voor stuk aanzienlijk duurzamer.

Broeken voorzien van unieke details als verfspetters

Behalve hun duurzame karakter en hun unieke details worden de jeans van dit merk gekenmerkt door hun perfecte pasvorm en afwerking. Dit geldt ook voor de herenjeans met verfspatten van dit merk. Herenjeans met verfspatten geven een spijkerbroek een bijzondere look. Een look die niemand zal ontgaan. Kies je ervoor om herenjeans met verfspatten van dit merk te bestellen? Ook dan weet je dat deze met de grootste aandacht zijn vervaardigd.  

Bezoek nu de webshop van deze jeansexpert

Besluit jij deze kwaliteitsjeans voor heren online te bestellen? Het in 2015 opgerichte bedrijf heeft een webshop waarin de complete en meest geüpdatet collectie zichtbaar is. Het plan bestaat om gedurende de komende jaren meer fysieke winkels in verschillende Europese landen te openen. De twee broers die aan het roer van Boragio staan, dragen kwaliteit hoog in het vaandel en zijn nauw betrokken bij het gehele ontwerp- en productieproces.