Patrickstrijards.nl
Image default
Mode en Kleding

Luiertassen zijn niet allemaal hetzelfde. Wat maakt het verschil?

Luiertassen zijn niet allemaal hetzelfde. Wat maakt het verschil?

Luiertassen, ze zijn onmisbaar wanneer je vader of moeder bent en je gaat op stap met je baby. Je ontkomt er dan niet aan om ervoor te zorgen dat je een goede tas mee neemt. Een luiertas moet aan flink wat vereisten voldoen. Je moet namelijk voldoende ruimte hebben om spullen mee te nemen, een baby heeft namelijk flink wat verzorging nodig. Je hebt schone luiers nodig voor onderweg, kleding, voeding en dat moet allemaal in de tas passen. Een luiertas is dan echt ideaal. Maar er zijn heel veel soorten luiertassen op de markt. Hier lees je er meer over.

Cowboysbag luiertas

Luiertassen kun je in heel veel soorten en vormen kopen. Maar je wilt natuurlijk ook graag wel een luiertas kopen die er een beetje modieus uit ziet. Een lelijke lompe tas mee op pad waar je alles in kunt proppen, lijkt handig, maar is natuurlijk niet zo galant. Een cowboysbag luiertas ziet er stijlvol en strak uit.

Het nadeel is wel dat een cowboysbag luiertas over het algemeen wel in het duurdere segment valt van de luiertassen. Dat kan natuurlijk wel een beperkende factor zijn als je op zoek bent naar een luiertas. Maar gelukkig kun je regelmatig een leuke luiertas scoren wanneer er een cowboysbag sale

Is. Op die manier kun je toch een mooie luiertas kopen voor minder geld.

Denk creatief

Als je een beperkt budget hebt of je hebt om andere redenen geen interesse in de doorsnee luiertassen dan is het heel handig om een beetje creatief te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld ook een schooltas gebruiken als luiertas. Schooltassen zijn stevig en hebben veel inhoud. Je kunt leuke schooltassen vinden die er hip en modern uit zien. 

Creativiteit is natuurlijk altijd heel erg handig en zeker wanneer het op extra opbergruimte aan komt. Probeer niet in traditionele hokjes te denken maar kijk gewoon naar de mogelijkheden. 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een tas?

Het meest belangrijke is natuurlijk het draagcomfort van de tas. Je sjouwt namelijk al gauw een flink gewicht met je mee en dan is het wel fijn als de tas prettig draagt. Je wilt namelijk niet vervelende blessures oplopen. Daarom is het fijn als je een tas koopt die voldoende draagcomfort heeft. En uiteraard is de prijs van de tas ook belangrijk. Een baby opvoeden is namelijk al duur genoeg.