Patrickstrijards.nl
Image default
Bedrijven

Omgekeerde osmose installatie

Wil jij altijd schoon en zuiver drinkwater in huis? Dan is een omgekeerde osmose installatie misschien wel de oplossing. De omgekeerde osmose installaties van Vitaleau filteren alle onzuiverheden die zitten in normaal kraanwater. Dit zorgt ervoor dat u altijd de hoogst mogelijke kwaliteit hebt van drinkwater. Maar hoe werkt zo’n osmose installatie nou en wat zijn de voordelen hiervan? U leest het in dit blog.  

 

Hoe werkt een omgekeerde osmose installatie? 

Het filteren van water met een systeem voor omgekeerde osmose is heel goed te vergelijken met wat er in de natuur gebeurt bij het filteren van water. Bij het BestWater systeem van Vitaleaupasseert een membraan het kraanwater. Dit membraan is filterdun en is ontwikkeld door de NASA. Tevens heeft het membraan zeer kleine poriën. Dit zorgt ervoor dat alleen zuivere watermoleculen en gassen het membraan kunnen passeren. Denk aan gassen als ammoniak, chloor en fluor. Daarnaast is de voorfilter voorzien van actieve kool om de gassen te kunnen neutraliseren. Er zijn twee voorfilters van twee en vijf micron. Dit is om de zwevende deeltjes van verschillende groottes op te vangen.  

 

De voordelen 

Een omgekeerde osmose installatievan Vitaleau heeft vele voordelen. Allereerst is het een uniek systeem omdat het ook gevaarlijk afval verwijdert. Het BestsWater systeem verwijderd virussen, nitraten, pesticiden, bacteriën, perfluoralkylstoffen(PFAS) kalk of hormonen, maar dus ook gevaarlijk afval als radioactieve zwevend deeltjes, chemicaliën en nano micro plastic deeltjes.  

 

Ook zorgen de waterfilters van BestWater met omgekeerde osmose ervoor dat het leidingwater wordt voorzien van natuurlijke en essentiële mineralen. Dit zorgt ervoor dat jij altijd zuiver en vitaal water uit de kraan krijgt. Bergkristal, silicium en zeolietmineraal zijn de mineralen die hiervoor gebruikt worden. Het water wordt door deze mineralen opgeladen met biofotonische energie 

 

Tevens wordt het zuurstofgehalte van het water verhoogd door de rechtsdraaiende vortex die de waterfilters hebben. Dit zorgt ervoor dat Vitaleau garant kan staan voor het meest vitale en zuivere water wat recht uit uw kraan komt.  

 

Er valt dus te concluderen dat een systeem met omgekeerde osmose een grote meerwaarde waarde heeft. Het zorgt voor een essentieel zuurstofgehalte in het water, verwijdert gevaarlijke stoffen en voegt gezonde mineralen toe. Nu hoeft u nog maar één ding te doen, namelijk het aanschaffen van een BestWater systeem van Vitaleau.  

 

https://vitaleau-nederland.nl/omgekeerde-osmose-installatie/