Patrickstrijards.nl
Image default
Bedrijven

Het gayleven in Utrecht verkennen?

Heerlijk de roze bloemetjes buiten zetten. Dat kan en dat mag! Heerlijk toch? Wil je in Utrecht gaan wonen, maar weet je nog niet zoveel over het uitgaansleven in Utrecht? Check dan hier de tips voor een geslaagde roze avond!

Het Kalff

Een heerlijke kleine gezellige kroeg, waar de kneuterigheid vanaf springt: op een goede manier. Heerlijke muziek, fijne drankjes en een lief publiek. Hier wil je zijn voor een gezellige onbekommerde roze avond al dan niet met een geweldige bingo.

Body Talk

Dicht in de buurt van Het Kalff is er nog een gezellig café, café Bodytalk. Dit café bestaat maar liefst 35 jaar alweer. Ook hier vind je de sfeer die je mag verwachten van een kleine plaatselijke kroeg. Juist doordat het niet zo groot is, krijg je een fijne veilige sfeer, waar iedereen heerlijk zichzelf mag zijn.

Pann

Naast de kroegen is er ook nog stichting Pann. Pann bestaat al sinds 1969 en organiseert feesten die bijdragen aan de emancipatie en acceptatie van LHBTQIA+-jongeren vanaf 18 jaar. Nog nooit een Pann feest beleeft? Dan is dit de tijd om dat te gaan doen!

Voordeel ten opzichte van alle datingapps

Natuurlijk zijn datingapps handig. Tinder, Grinder, Her, er zijn genoeg apps om te daten. Maar, het gezellige spontane uitgaan, dat vind je daar niet. Bovendien zijn die apps op daten gericht en wil jij misschien wel gewoon lekker feesten en met vrienden de kroeg in.

Container huren Utrecht

Heb je het geluk dat je een huis in Utrecht of omgeving hebt weten te bemachtigen? Vergeet dan niet om een container te huren in Utrecht. Want, bloemetjes buiten zetten is leuk, maar rommel op straat niet. Dus vergeet niet om een container te huren in Utrecht als je gaat verbouwen. Want, met een container huren in Utrecht, laat je zien dat je een fijne buur bent en ook graag de boel op straat netjes houdt.

https://afvalcontainerskorevaar.nl/container-huren-utrecht/