Patrickstrijards.nl
Image default
Bedrijven

De meest populaire soorten winkelstellingen

Als je een detailhandel hebt, moet je investeren in een winkelstelling. Deze stelling wordt gebruikt om je producten uit te stallen en te ordenen. Door de juiste stelling te kiezen en je producten goed te rangschikken, kun je het aantal verkopen vergroten. Door je producten op de stelling weer te geven, kunnen de klanten alle producten vinden die ze nodig hebben. Let er bij het kiezen van winkelstellingen op dat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Ze kunnen dus duurzaam zijn en langer meegaan. Daarnaast moet het uiterlijk van de stelling passen bij de inrichting van je winkel. Dus, wat voor soort stellingen zijn geschikt voor je winkel? Dit zijn de meest populaire soorten winkelstellingen!

Wandstelling

Het meest voorkomende ontwerp van winkelrekken voor de winkel zijn wandstellingen. Deze planken zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en kunnen veel producten bevatten. Dit type stelling is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden omdat het geen bewegende delen heeft. Andere voordelen van wandstellingen zijn dat ze overal in je winkel kunnen worden geïnstalleerd en dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Je kunt ook de hoogte en het formaat van een wandstelling aanpassen. Het enige nadeel is dat het veel ruimte in beslag neemt, dus het is misschien niet ideaal voor kleine winkels.

Vrijstaande stelling

Vrijstaande stellingen zijn een andere populaire keuze voor winkels. Dit type stelling neemt niet veel ruimte in beslag. Vrijstaande stellingen zijn er in alle soorten en maten, dus je kunt er een vinden die perfect bij je past. Dit soort stellingen zijn meestal gemaakt van staal of hout en zijn ontworpen om vrijstaand te zijn. Ze worden vaak geleverd met wielen, zodat je ze naar behoefte in je winkel kunt verplaatsen. Vrijstaande stellingen kunnen worden gebruikt voor het weergeven van producten of om meerdere planken op elkaar te stapelen voor extra opslagruimte. Het nadeel van vrijstaande stellingen is dat ze vaak onstabiel zijn, dus wees voorzichtig als je er zware voorwerpen op plaatst. Ze kunnen gemakkelijk omvallen.

Stapeldraadmand

Een stapeldraadmand is een ander type winkelstelling dat je zou kunnen overwegen voor je winkel. Dit type opbergrek is gemaakt van gaas, waardoor luchtcirculatie rond de goederen in de mand mogelijk is. Deze stelling is ook draagbaar. Je kunt deze stelling dus gemakkelijk verplaatsen waar je maar wilt. Let er bij het kiezen van draadmanden op dat ze van roestvrij staal zijn, zodat ze niet corroderen.