Patrickstrijards.nl
Image default
Verbouwen

je bedrijfsruimte inrichten

 

Uw bedrijfsruimten inrichten

Bent u de trotse eigenaar van uw eigen bedrijf? Dan heeft u een mooi bezit in handen. Heeft u bijvoorbeeld een kantoorpand waar uw werknemers opdrachten aannemen en afhandelen? Dan komt het wellicht wel eens voor dat u eigenlijk een gedeelte zou willen afschermen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat u een gesprek wilt voeren met een potentiele klant waarbij het belangrijk is dat u niet tussen de nodige andere mensen zit. Maar ook kan het de productiviteit van uw werknemers verhogen als ze in aparte ruimtes zouden zitten waarbij ze niet voortdurend worden afgeleid door gesprekken van collega’s.

Een ander scenario is dat u wellicht een aparte vergaderzaal zou willen hebben in de huidige kantoorruimte om bepaalde zaken in alle rust te kunnen overleggen.

 

Hiervoor kunt u gebruik maken van systeemwanden. Met een systeemwand kunt u snel een extra aparte ruimte creëren in de bestaande ruimte als geheel.

 

Welke scheidingswand u ook nodig bent. Bij Verwol bent u sowieso aan het goede adres. Op de website van dit bedrijf staat alle informatie over het aanbod wanden overzichtelijk weer gegeven.

 

Akoestische scheidingswanden

Bent u een wand nodig die een ruimte creëert waarbij er geen geluidsoverlast is van het naastgelegen kantoor? Dan kunt u werken met akoestische scheidingswanden. Deze wanden absorberen het geluid zodat het er aan de andere kant niet uit komt. Zijn er specifieke taken die uw werknemers moeten uitvoeren waarbij concentratie gewenst is? Dan is een rumoerige ruimte natuurlijk niet bevorderlijk. Een geluidsarme ruimte is dan prettig. Dit is te bereiken met de bovengenoemde wanden.

 

U zit hierbij niet vast aan een bepaalde uitvoering. Bij de akoestische systeemwanden bestaat er een ruimte keuze voor wat betreft uitvoeringen en kleuren.

 

Systeemplafond plaatsen

Heeft u een ruimte die van zichzelf vrij hoog is en wilt u deze verlagen? Dan kunt u ervoor kiezen om een systeemplafond te plaatsen. Verwol heeft mooie systeemplafonds welke relatief makkelijk en snel gemonteerd en geplaatst kunnen worden. Uiteraard kunnen deze systeemplafonds ook voorzien worden van verlichting.

 

Ook bij deze plafonds geld dat er gekozen kan worden uit diverse uitvoeringen en kleuren. Bovendien zijn er verschillende materialen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een metalen plafond, maar ook voor een mooie houten oplossing.

 

Plafondkoeling

Met plafondkoeling wordt bedoelt een klimaatplafond. Op deze plafonds loopt een systeem van buizen welke er dus voor zorgen dat u het klimaat in de ruimte er onder goed kunt regelen.