Patrickstrijards.nl
Image default
Bedrijven

Welke soorten telefoonhoesjes zijn er?

Met een alsmaar groeiend aantal telefoonmodellen is er ook een eeuwig verbredende markt aan telefoonhoesjes. Daarom is het ook niet gek om te bedenken dat er in dit enorme aanbod verschillende soorten beschikbaar zijn. Maar welke soorten zijn dit nu precies?

Praktische hoesjes

Als het je niet veel uitmaakt hoe jouw hoesje eruitziet, dan kan je gaan voor een wat praktischer alternatief. Dit zijn bijvoorbeeld hoesjes met kaarthouders waar je bankpassen, lidmaatschapspassen of legitimatiebewijzen in kunt doen. Ook heb je de cases met een standaard, waarmee je gemakkelijk video’s kunt bekijken zonder je telefoon vast te houden. Daarnaast kun je verschil maken tussen backcases en flipcases. De eerste beschermt alleen de achterkant van je mobiel en is handig als je niet bang bent voor hevige valschade. Als je echter zoekt naar iets meer bescherming, bijvoorbeeld tegen krassen van je sleutels, dan kan je beter gaan voor de flipcase. Deze slaat om je telefoon, zodat ook het scherm wordt beschermd.

Mooie hoesjes

Je kunt ook gaan voor de modieuzere cases. Hierin is er eigenlijk geen grens aan het aantal dingen dat je kan bedenken. Zo heb je de covers met camouflageprint voor de mannen of een case met panterprint voor de vrouwen. Misschien wil je jouw favoriete kleur er fel opzetten of toch iets bescheidener zijn met een pastelkleur. Ook kun je afbeeldingen op jouw hoesje laten zetten, zoals een foto van jouw huisdier. Dit kan je doen bij verschillende sites, zoals smartphonehoesjes.nl, waar je jouw hoesje helemaal zelf kunt ontwerpen.

https://www.telefoonhoesje.nl/