Patrickstrijards.nl
Image default
Beauty en verzorging

Weer jaren jonger na een fillerbehandeling

Wanneer u zich onzeker voelt over het ouder worden van uw gezicht, kunt u weleens een fillerbehandeling overwegen. Daarmee maakt u een einde met vervelende rimpels en het verdunnen van de lippen. Bij Betan Clinics maken ze voor een fillerbehandeling gebruik van natuurlijke materialen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over ongezonde neveneffecten van de fillerstoffen. Op een natuurlijke manier neemt de arts uw onzekerheden weg en geniet u weer van een frisse en jongere look. Zo gaat u na een subtiele correctie weer met het volste zelfvertrouwen door het leven.

Vertrouw op de gecertificeerde artsen

Bij Betan Clinics beschikken ze over Nederlands en Europees gecertificeerde plastisch chirurgen. Deze mensen hebben al vele jaren ervaring in het vak, waardoor zij nauwkeurig aan de slag gaan bij elke ingreep. Zo vullen zij de storende rimpels en gezichtsdelen met weinig volume op met natuurlijke materialen door middel van kleine precieze prikjes. Voor deze uitvoering beschikken de specialisten over een vaste hand en een uitstekend inzicht in de bouw van het aangezicht. Zij plaatsen de prikjes zodanig er geen detail uit het oog wordt verloren en u visueel geen sporen vindt van de ingreep. Daardoor geniet u enkel van de verbeterde gezichtscontouren, subtiel vollere lippen en het vervagen van de vervelende rimpels.

Een nette ingreep voor iedereen

Kijkt u al langer naar enkele vervelende fronsrimpels op uw aangezicht? Of zit u verveeld met het verdunnen van uw lippen? Twijfel dan zeker niet om langs te gaan voor een fillerbehandeling bij Betan Clinics. Op basis van de eerste afspraak bespreekt u de ongewenstheden in uw gezicht met de specialist, waarop deze vervolgens de mogelijkheden van een fillerbehandeling presenteert. U heeft daarin altijd het volledige overzicht en controle over de gehele ingreep. Maak daarom vandaag nog een afspraak met een van de specialisten van Betan Clinics!

https://www.betanclinics.nl/