Patrickstrijards.nl
Image default
Beauty en verzorging

Een doeltreffende behandeling van huidkanker in Arnhem

Wanneer u een verdacht plekje op uw huid ziet verschijnen, dan is het altijd verstandig om een medische professional hiervoor in te schakelen. Bij Optimum Clinics in Oosterbeek, vlak bij Arnhem, staan ze altijd klaar om snel even een controle uit te voeren. Als het nodig is wordt het vlekje meteen verwijdert en neemt de specialist een histopathologie-kweek van het plekje om de huid om te ontdekken of er een kwaadaardige huidkanker ter plaatse is. In 90% van de gevallen bieden ze u een antwoord binnen de week en, indien nodig, informeren ze u over de behandelingsmogelijkheden. Zo kunt u altijd terecht voor een behandeling van huidkanker nabij Arnhem.

Ook esthetische ingrepen zoals spataderen verwijderen in deze kliniek te Arnhem

Naast een behandeling van huidkanker zijn er ook esthetische behandelingen mogelijk zoals het verwijderen van spataderen bij Optimum Clinics in Oosterbeek, vlak bij Arnhem. Hierbij gebruiken ze een laserbehandeling door middel van hypermoderne technologische apparatuur. Deze non-invasieve procedure zorgt voor een spoedig herstel en een minimum aan ongemak. Dankzij de persoonlijke zorg bij deze kliniek, geniet u ook van een betrokken dienstverlening bij het verwijderen van uw spataderen in deze kliniek vlak bij Arnhem. Binnen een week na de eerste afspraak kan de diagnose al vastgesteld worden en vervolgens gaat men over naar de gepaste ingreep.

Maak vandaag nog een afspraak

Of u nu zoekt naar een behandeling voor huidkanker of naar het verwijderen van spataderen, bij deze kliniek nabij Arnhem bent u zeker welkom. Neem contact op met de specialisten om een afspraak in te plannen en de gewenste behandeling in te zetten. Dankzij de vele jaren ervaring van Dr. De Zwart-Storm weet u zeker dat u de geschikte behandeling krijgt. Door de persoonlijke en betrokken begeleiding vinden ze het bij Optimum Clinics van groot belang om de mens achter de patiënt te horen.