Patrickstrijards.nl
Image default
Beauty en verzorging

Uw jukbeenderen de gewenste vorm geven met behulp van fillers

Bent u niet tevreden met het volume op uw jukbeenderen en wilt u hier graag wat aan laten doen? Dan is het een uitstekend idee om fillers te laten plaatsen op uw jukbeenderen bij Kliniek de Medici. Deze kliniek, die gevestigd is in Blaricum in ’t Gooi,  is gespecialiseerd in huidverbetering en – verjonging. Hiervoor maken ze onder andere gebruik van fillers op de jukbeenderen. Bent u benieuwd naar het verloop van zo’n behandeling? Lees dan zeker verder!

De werkwijze van het plaatsen van fillers op de jukbeenderen

Om uw jukbeenderen de gewenste vorm te geven, maken ze bij Kliniek de Medici gebruik van fillers met hyaluronzuur. Allereerst wordt er goed naar de vorm van uw gezicht gekeken. Er wordt in kaart gebracht waar in uw gezicht het volumeverlies het meest zichtbaar is. Aan de hand hiervan wordt besproken welk resultaat u mag verwachten van het opvullen van uw jukbeenderen met fillers. Tevens worden de mogelijke risico’s en de nazorg besproken. Als u al deze informatie tot u heeft genomen, kan de echte behandeling starten. Deze duurt slechts enkele minuten. Aan beide zijden van uw gezicht worden drie tot vijf injecties met fillers op uw jukbeenderen aangebracht. Hierna wordt uw gezicht gemasseerd en zit de behandeling erop. Het eerste resultaat is direct zichtbaar maar het wordt nog mooier gedurende tien tot twaalf weken na de behandeling.

Vraag gerust om vrijblijvend advies

Heeft u er weleens over nagedacht om uw jukbeenderen te laten opvullen met fillers, maar wenst u eerst meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend om advies vragen bij Kliniek de Medici, gevestigd in Blaricum in ’t Gooi, vlak bij Bussum en Laren. Indien gewenst kunt u tevens direct een afspraak maken voor een intakegesprek via de contactgegevens op de website van deze kliniek. Ze verwelkomen u graag om een natuurlijk resultaat te realiseren.

https://kliniekdemedici.nl/