Patrickstrijards.nl
Image default
Beauty en verzorging

Verschillende behandelingen bij deze kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel

Bij Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, in de buurt van Krimpen aan den IJssel, kunt u terecht wanneer u zeker wilt zijn van een prachtig resultaat. Zowel dames als heren kunnen bij deze kapper terecht en de stylisten van deze salon hebben met ieder kapsel ruime ervaring. Of u nu een metamorfose wilt met nieuwe haarkleuren of een compleet nieuwe coupe door middel van een nauwkeurige knipbeurt, deze kapper in de regio Krimpen aan den IJssel weet raad met al uw wensen. Bovendien vragen ze bij deze kapsalon altijd de scherpste prijs. U zult dan ook merken, wanneer u na de behandeling de deur uit loopt, dat de prijs-kwaliteitsverhouding perfect is.

Kies uw behandeling en laat u adviseren

Naast een uitstekende service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, biedt deze kapper ook uiteenlopende behandelingen aan. Heren kunnen onder meer terecht voor knippen, behandelingen met de tondeuse en klassiek baard scheren met open mes. Ook dames en kinderen hebben een ruime keuze; voor hen hebben de kappers van Monique’s Hairfashion altijd een stijlvolle oplossing paraat. Moet uw haar geknipt worden voor een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk of een evenement? Ook dan zijn de specialisten van Monique’s Hairfashion u graag van dienst.

Een kapsel waar u zich goed bij voelt

Deze kapper in de regio Krimpen aan den IJssel luistert altijd naar uw voorkeuren en wensen. U kunt ook tijdens de behandelingen uiteraard uw wensen aangeven en overleggen over het resultaat dat u voor ogen heeft. De persoonlijke aanpak staat bij deze kapsalon dan ook volledig centraal. Weet u nog niet precies wat u wilt voordat u naar de kapper gaat? U kunt van tevoren natuurlijk altijd langskomen voor advies. De stylisten geven aan wat bij u past en hoe zij de behandeling zullen uitvoeren. Zo gaat u gegarandeerd met een goed gevoel de deur uit met uw nieuwe kapsel. Maak eenvoudig telefonisch of online een afspraak en geef uw voorkeuren door.

https://moniqueshairfashion.nl/