Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Refractie chirurgie voor hoogwaardig herstel van uw ogen

Middels refractie chirurgie is het mogelijk om ogen te herstellen. Het zicht als één van de belangrijkste zintuigen is voor veel mensen essentieel. We gebruiken het bij het lezen, als we op straat lopen en wanneer we aan het verkeer deelnemen. Komen deze beelden niet op de juiste manier terecht op het netvlies, dan is er sprake van een refractieafwijking. Dit type afwijking kan middels refractie chirurgie volledig, dan wel vrijwel in zijn geheel worden hersteld. Kom langs bij Refractiecentrum Haaglanden om kennis te maken met deze moderne techniek.

Refractie chirurgie is ingrijpend en blijvend herstel

Kiest u voor refractie chirurgie, dan kunt u erop aan dat uw ogen middels geavanceerde technieken weer tot een optimaal worden hersteld. Bij deze behandeling zijn diverse technieken voorhanden, die op basis van uw oogtest kunnen worden bepaald. De ogen laten laseren met deze techniek is risicovrij, ingrijpend en de resultaten zijn uitstekend. Het doel van het oog laten laseren, is natuurlijk om dit zintuig in zijn geheel te herstellen, zodat u minimaal of helemaal geen gebruik meer hoeft te maken van hulpmiddelen als een bril. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat uw ogen nooit geschikt waren voor lenzen, maar dat dit na de ingreep wel mogelijk is. Deze en gene zijn allemaal afhankelijk van uw individuele situatie en het behandelplan, welke samen met u wordt bepaald.

De ogen laten laseren in Den Haag

Het laten laseren van de ogen is inmiddels uitgebreid getest en behandelingen zijn zodanig geoptimaliseerd dat u verzekerd bent van de best mogelijke uitkomst. Oogcorrecties waren voorheen mensenwerk, waarbij kleine details konden zorgen voor een schaafplek rondom het oog, met bijbehorende infecties. Met de unieke techniek van refractie chirurgie hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Uw ogen laten laseren was nog nooit zo effectief én veilig. Maak kennis met de mogelijkheden van refractie chirurgie om uw zicht optimaal te herstellen.