Patrickstrijards.nl
Image default
Bedrijven

Tennisschoenen voor gravel

De k swiss tennisschoenen zijn voor zowel mannen als vrouwen. De schoenen zijn ook verkrijgbaar in alle kleuren die je je kunt voorstelen. De k swiss hypercourt express tennisschoenen zijn ideaal voor de serieuze, competitieve speler. De schoenen hebben zolen die geschikt zijn tegen gravel. Dit komt door de slijtvaste zolen gemaakt van Aösta 7.0. Dit materiaal is bijzonder slijtvast. Omdat de tennisschoen van synthetisch materiaal is gemaakt, heeft deze schoen geen naden aan de bovenkant. Dit zorgt voor een uiterst hippe clean look. De schoenen zijn verkrijgbaar in een aantal stijlvolle kleuren: blauw, oranje en zwart. 

De binnenzool is uitneembaar dus eenvoudig te vervangen of schoon te maken. De binnenzool zorgt verder voor demping, zodat u van optimaal speelcomfort geniet. Desondanks is de schoen nog steeds erg stevig. De tennisschoen is namelijk verder uitgerust met een K-EVA tussenzool. Onder de middenvoet is een “Plantar Support Chassis” geplaatst, dat een druk aankan van maar liefst 180PSC. Dat klinkt complex, maar dit houdt alleen maar in dat de schoenen veel steun en stabiliteit geven.

Over de voorvoet en bij de wreef is beschermingsmateriaal aangebracht. Dit materiaal zorgt voor een betere bescherming tegen gravel wanneer je in het grove materiaal uitglijdt. De tennisschoenen van k swiss hebben unieke Heel Grip Lining. Dit is een manier om de voet beter in de schoen te laten rusten. Hierdoor blijven de schoenen veel beter zitten. Wat bij het porten niet onbelangrijk is is dat deze schoenen een snelle afvoering hebben van transpiratievloeistoffen dankzij de Ortholite voering.

Wilt u de tennisschoenen van k Swiss of andere merken bestellen? Bestel dan voor 17:00 op KCTennis.nl, dan heet u het namelijk de volgende dag al in huis! Wilt u de schoenen eens zelf proberen? Dan kunt u de winkel van KCTennis aan de kruisstraat in Oss een bezoek geven.