Patrickstrijards.nl
Image default
Beauty en verzorging

Natuurlijke haarverzorgingsproducten zijn beter voor het milieu

Als u op zoek bent naar natuurlijke haarverzorgingsproducten zijn er vele soorten en maten waar u uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan styling crème, shampoo, conditioner, serum, haarspoeling of haarlak. Ecohaircare is een bedrijf dat zich specialiseert in het adviseren en verkopen van enkel natuurlijke haarverzorgingsproducten. Het assortiment bestaat dan ook uit producten waar geen chemicaliën in zitten. Alleen plantaardige ingrediënten, ex foliërende fruitzuren en antioxidanten vindt u terug in de haarproducten die Ecohaircare verkoopt.

Haarproducten zonder schadelijke stoffen

De grootste boosdoeners in haarproducten zijn de vele chemicaliën die er vaak in zitten. Niet alleen zijn deze chemicaliën slecht voor uw haren en hoofdhuid, ook zijn ze niet natuurlijk afbreekbaar. Ze zijn dan ook slecht voor het milieu. Naast natuurlijke haarverzorgingsproducten vindt u ook haarverzorging in het assortiment die geen SLS, parabenen, siliconen of parfum bevatten. Deze stoffen zijn vaak minder goed voor de hoofdhuid en zorgen op de lange termijn voor een droge en kriebelige hoofdhuid en stugge haren.

Ecohaircare voor al uw natuurlijke haarverzorgingsproducten

Ecohaircare heeft oog voor de natuur en verkoopt alleen producten die geen last vormen voor het ecosysteem. Elke dag als we douchen en onze haren verzorgen spoelen we chemicaliën het systeem in en dragen we bij aan een enorme hoop onafbreekbaar afval. In de natuurlijke haarverzorgingsproducten van Ecohaircare vindt u de kracht van planten en zorgt u tegelijkertijd beter voor uw hoofdhuid en haren. Ecohaircare heeft jarenlange ervaring met het adviseren en verkopen van natuurlijke producten. Neem daarom gerust een kijkje op de website of in de salon.

De merken

Het assortiment van Ecohaircare bestaat uit veel merken die zich hebben verdiept in natuurlijke haarverzorging. Denkt u bijvoorbeeld aan Aveda, Paul Mitchell Tea Tree, Davines, O Way, Evo, Eco Kid, Olivia Haar, Loverock en Teadoro. Waar sommige merken een klein aantal natuurlijke verzorgingsproducten heeft, gaan een aantal zelfs volledig voor ecologisch verantwoorde producten. Evo, Davines, O Way en Aveda zijn bijvoorbeeld merken die volledig plantaardig zijn gegaan. Met de natuurlijke haarverzorgingsproducten van Ecohaircare zult u uw droge en beschadigde haar weer snel in de oude glorie herstellen.

https://www.ecohaircare.nl