Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Schrijf u bij de huisarts in Eindhoven voor een breed pakket eerstelijns zorg

Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht voor verschillende soorten zorg. Er zijn namelijk verschillende specialisten in dienst. Er zijn namelijk twee dokters, twee praktijkondersteuners en een secretaresse. Ook werkt deze huisartsenpraktijk nauw samen met diverse specialisten in de drie Eindhovense ziekenhuizen Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo kunt u bij klachten snel geholpen worden en kan er bij ernstiger klachten snel worden ingegrepen. Op deze manier gaan we voor een zo goed mogelijke afloop, zodat u zo goed mogelijk met uw klachten kunt leven. Ook na de behandeling begeleiden wij u, zodat u zo goed mogelijk met uw aandoening kunt leven.

De moderne huisarts in Eindhoven

MJRM Keunen Huisarts is een zeer moderne huisarts in Eindhoven. Zo kunt u zichzelf online aanmelden als nieuwe patiënt. Ook het aanvragen van herhaalrecepten kan online en ook kunt u via de website een elektronisch consult krijgen. Zo kunt u een vraag stellen aan uw arts of praktijkondersteuner, zonder dat u hiervoor een afspraak hoeft te maken. Dit scheelt u tijd, en zo heeft de huisarts in Eindhoven meer tijd voor u als patiënt. Wanneer u een formulier voor een elektronisch consult invult, krijgt u binnen twee werkdagen antwoord op uw vraag.

Een vertrouwde huisarts

Natuurlijk is het prettig als u zichzelf vertrouwd voelt bij uw huisarts in Eindhoven. Dat vinden ze bij MJRM Keunen Huisarts ook heel belangrijk. Daarom is het team goed opgeleid en gediplomeerd. Allereerst wordt er goed naar u geluisterd, zodat u samen met uw huisarts in Eindhoven op zoek kunt gaan naar de beste behandeling. Sommige van deze behandelingen kunnen in de praktijk worden uitgevoerd, zoals het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen, het verwijderen van watten, het uitvoeren van diverse onderzoeken en de hulp bij het stoppen met roken. Schrijf u dus in bij deze ervaren huisarts in Eindhoven.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl