Patrickstrijards.nl
Image default
Bedrijven

Een stage bedrijfskunde

Binnenkort ga je stage lopen in bedrijfskunde. Misschien zoek je ook wel een soort gelijke stage in bijvoorbeeld procesoptimalisatie. Deze stages zijn soms wat lastiger te vinden, dus het is zeker van belang dat je op tijd begint met zoeken. Stage lopen is sowieso een spannende tijd. Je gaat binnen een organisatie werken, kijken wat je van het geleerde in de praktijk kunt brengen. Natuurlijk leer je op stage ook heel veel bij, want als je in de praktijk werkt dan leer je vaak het meest. Je kijkt uit naar je stage, maar je kijkt niet zo uit naar het zoeken van die stage bedrijfskunde of die stage procesoptimalisatie. Toch kan een stage zoeken wel makkelijk zijn. Ben je benieuwd hoe? Lees dan verder, want in deze blog leggen we je er graag wat meer over uit.

 

Fiks

Je kunt natuurlijk gaan kijken op Google, maar wist je dat er ook speciale platformen voor een stage zoeken bestaan? Zo heb je bijvoorbeeld het platform Fiks. Fiks helpt je in contact komen met verschillende bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde stagiaires. Dit kan dus in bedrijfskunde zijn, maar ook in procesoptimalisatie. Het enige wat je bij Fiks even moet doen is een account aanmaken. Dit doe je via het platform. Zorg er ook voor dat je CV helemaal up-to-date is, want deze moet je dan ook meteen uploaden.

 

Platform

Fiks is niet zomaar een platform. Als je besluit een account aan te maken bij Fiks dan kun je er op rekenen dat je persoonlijk wordt geholpen. Bij het aanmaken van het account vul je al je voorkeuren in. Je vult je studie in en je vult in waar je wil werken, in welke stad. Ook vul je alle andere voorkeuren in, zoals bijvoorbeeld de stageduur. Vervolgens kun je al meteen zelf op het platform kijken welke stages er allemaal staan. Je kunt er ook voor kiezen om een WhatsApp alert aan te zetten bij Fiks. Als je dit doet dan krijg je altijd de nieuwste vacatures in je WhatsApp, gericht op je voorkeur. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte en heb je meer kans om als een van de eersten te solliciteren. Lukt het niet met een stage bedrijfskunde vinden? Ook dan helpt Fiks je, want je kunt persoonlijk contact met ze opnemen. Je stage ga je dus zeker vinden via Fiks. Veel succes.

http://fiks.nl/stage/bedrijfskunde