Patrickstrijards.nl
Image default
Bedrijven

Ben jij een goede tekstschrijver? Wij zoeken jou!

Goede tekstschrijver gezocht! Ben jij een goede schrijver, dan zijn wij op zoek naar jou. Lees verder om te zien wat we verstaan onder een goede tekstschrijver.

 

Aantrekkelijke schrijfstijl

In een tekstschrijver zoeken we iemand met een aantrekkelijke schrijfstijl. Een stijl die makkelijk leest, maar ook een indruk achterlaat op de lezer. Een pakkende manier om je tekst te verwoorden, grappige anekdotes, leuke woordgrapjes, een uniek manier om dingen te beschrijven, elke schrijver heeft zijn eigen stijl en wij zijn op zoek iemand met een aantrekkelijke schrijfstijl.

 

Minimaal hbo schrijft niveau

We willen een minimaal hbo opleidingsniveau voor onze tekstschrijver. Dit omdat we een bepaalde standaarden hanteren op het gebied van woordenschat en grammaticale kennis. Ook inhoudelijk willen we dat de schrijver op een bepaald niveau mee kan denken over de tekst.

 

Punctueel en betrouwbaar

Het is belangrijk dat je punctueel en betrouwbaar bent. We werken vaak met strakke deadlines voor onze teksten. Het is daarom belangrijk dat we erop kunnen rekenen dat onze tekstschrijver zijn opdracht op tijd af heeft, conform afspraak. Als  het niet lukt een klus op tijd af te krijgen, verwachten we dat je hierover tijdig communiceert en dat je je best doet dit zo veel mogelijk te vermijden.

 

Je levert consistent werk

Het is voor ons belangrijk dat je consistent werk levert. Je teksten zijn van gelijkwaardig niveau. We zullen, met name in het begin, het werk van onze tekstschrijver controleren, maar naarmate je langer voor ons werkt, willen we de controle loslaten. Het is belangrijk dat we weten op welke kwaliteit we kunnen rekenen. Dit maakt het makkelijker de juiste klussen naar jou door te sturen, aansluiten op je kwaliteit, niveau en schrijfstijl.

 

Kom jij voor ons werken?

Wil jij voor ons komen werken als tekstschrijver? We zijn op zoek naar iemand met minimaal een hbo denk- en schrijfniveau. Iemand die punctueel en betrouwbaar is en werk van een consistent niveau levert. Het is voor ons belangrijk te weten wat we aan je hebben en we willen onze opdracht graag laten aansluiten bij je schrijfstijl. Als je denkt dat je past binnen dit profiel, overweeg dan of je voor ons aan de slag wil als tekstschrijver.

https://www.textmakelaar.nl/