Patrickstrijards.nl
Image default
Zorg

Begeleid wonen voor volwassenen met een persoonlijke aanpak

Wanneer u begeleid wilt wonen voor volwassenen in een prettige omgeving waar persoonlijke aandacht centraal staat, dan is wonen bij Leviaan een goede optie. Hier bieden ze beschermd wonen aan waar u coaching en ondersteuning ontvangt bij dagelijkse bezigheden. U ontvangt deze hulp van een ervaren begeleidingsteam. Dit biedt u extra zekerheid om weer grip en overzicht te krijgen op uw leven. Samen met uw begeleider stelt u een overzichtelijk plan met persoonlijke doelen op. Vervolgens werkt u, met begeleiding, aan de doelen waar u zich op wilt focussen.

Meerdere locaties met een gerichte doelgroep

Leviaan heeft meerdere woonlocaties gericht op verschillende doelgroepen die begeleid wonen voor volwassenen bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld locaties die zich richten op de begeleiding van mensen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek en autismeverwante stoornissen. Ook zijn er locaties die zich richten op mensen met het syndroom van Korsakov. Bij Leviaan denken ze graag met u mee om de juiste hulp in te schakelen en weer grip te verkrijgen op uw leven. Zo is er een leerwerkbedrijf in Wormerveer, waar mensen arbeidsmatige dagbesteding doen. Zij doen hier arbeidsritme en werkervaring op.

Hier helpen ze u graag verder

Leviaan is er voor mensen met psychische problematieken tijdens een kwetsbare periode in hun leven. Daarbij ondersteunen ze u om stappen te ondernemen richting uw gewenste leven. Zo is er voor iedereen een oplossing om te participeren en bij te dragen aan de maatschappij. Neem contact op met Leviaan om uw wensen en de verschillende mogelijkheden voor begeleid wonen voor volwassenen door te spreken. Ze helpen u graag om hierin de volgende stap te zetten. Als u graag meer informatie wilt inwinnen over de mogelijkheden bij Leviaan, dan kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers. Ze helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

https://leviaan.nl/