Patrickstrijards.nl
Image default
Zorg

Wilt u een douchestoel bestellen? Dan bent u hier aan het juiste adres

Wanneer u minder goed ter been bent, wordt u al snel aangeraden een douchestoel te bestellen. Hoewel dit een lastige keuze kan zijn, gaat een douchestoel u van veel gemak voorzien. Lees hieronder precies wat de voordelen van een douchestoel zijn, welke douchestoelen u eventueel kunt bestellen en waar u dit kunt doen.

De voordelen van een douchestoel voor u

De aanschaf van een douchestoel kan u veel voordelen opleveren. Door een douchestoel in uw badkamer te laten plaatsen, kunt u zich beter en voor langere tijd zelfstandig wassen doordat u erbij kunt gaan zitten. Een douchestoel geeft veel steun en zorgt ervoor dat u in de douche langer mobiel bent. Daarnaast kunt u nog extra beugels naast de douchestoel laten plaatsen, zodat u zich na het douchen gemakkelijk op kunt trekken en weer rechtop kunt staan. Krijgt u wel al hulp bij het douchen? De stoel maakt het werk van een verpleger ook een stuk makkelijker en veiliger, doordat hij of zij u niet meer overeind hoeft te helpen. Wanneer u zit, is de verzorging van uw hygiëne sneller klaar.

De juiste douchestoel bestellen

Bij het bestellen van een douchestoel lijkt de keuze soms overweldigend. Zo zijn er douchestoelen die u kunt bevestigen aan de muren van uw badkamer, douchestoelen die inklapbaar zijn, losstaande douchestoelen die kunnen rijden en dan zijn er ook nog douchekrukjes en losse zittingen voor de stoel. Een moeilijke keuze dus. Wanneer u er niet uitkomt, kunt u gerust contact opnemen met Zorgthuiswinkel.nl, waar ervaren verplegers klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden. Zij kunnen u precies vertellen welke douchestoel het beste bij u en uw mobiliteit past, en welke accessoires goed van pas komen. Bij de accessoires kunt u denken aan bovengenoemde beugels en handvatten, douchematten met een anti-slipwerking of opstapjes waardoor u makkelijker in de douche stapt.