Patrickstrijards.nl
Image default
Zorg

De juiste hulpmiddelen voor zorg aan huis

Heeft u hulpmiddelen nodig om zorg aan huis te kunnen verlenen? Dan wilt u natuurlijk goede producten aanschaffen, zodat u gegarandeerd bent van kwaliteit en veiligheid. Daarom koopt u uw spullen het best bij een gespecialiseerd bedrijf, zoals Zorgthuiswinkel.nl. Dit bedrijf levert diverse producten, waardoor ouderen en andere zorgbehoevenden thuis kunnen blijven wonen. Met de hulpmiddelen kunnen mantelzorgers of professionele zorgverleners eenvoudig de zorg verlenen die nodig is, zonder dat ze daarbij zelf geblesseerd raken. Ook zijn er hulpmiddelen waardoor zorgbehoevenden zelfstandig taken kunnen uitvoeren en daardoor minder afhankelijk zijn van anderen. Denk bijvoorbeeld aan lange schoenlepels, waarmee men zijn of haar schoenen geheel zelfstandig al staand of zittend kan aantrekken.

Ontdek het uitgebreide assortiment van deze specialist

Zorgthuiswinkel.nl verkoopt verschillende hulpmiddelen voor zorg aan huis. In de webshop vindt u het hele assortiment. Hier vindt u onder andere een toiletstoel. Voor mensen die slecht ter been zijn, kan naar het toilet gaan een hele uitdaging zijn. Met een toiletstoel gaat dit een stuk eenvoudiger. Daarnaast kunt in deze webwinkel ook een douchstoel kopen, waarop een zorgbehoevende kan zitten in de douche. Dit is comfortabel en voorkomt valpartijen. Daarnaast bevat de webshop onder andere:

  • Bedtafels
  • Rollators
  • Rolstoelen
  • Rugsteunen
  • Handvatten
  • Tansferbeugels

Een snelle levering zonder verzendkosten

Hulpmiddelen voor de zorg bestellen in de webshop van Zorgthuiswinkel.nl is heel eenvoudig. In een paar klikken is uw bestelling geplaatst. Hiervoor hoeft u geen account aan te maken, waardoor gedoe met vergeten wachtwoorden voorkomen wordt. Ook betaalt u geen verzendkosten en heeft u uw bestelling snel in huis. Loopt u tijdens het bestellen toch tegen problemen aan of heeft u vragen over het assortiment? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke medewerkers van de klantenservice, want zij helpen u graag. U vindt de contactgegevens op de website. Schroom zeker niet om te vragen om hulp!