Patrickstrijards.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

verschillende soorten en maten plinten bij Gekophout

Koop je een lijst voor de woning? Start altijd met het opmeten van de ruimte tussen de vloer en de muur.

Om een plint helemaal tot zijn recht te laten komen, zijn er een aantal dingen waar je van tevoren goed rekening mee moet houden. Start altijd met het opmeten van de ruimte tussen de vloer en de muur. Wat voor ruimte er beschikbaar is, bepaalt voor een erg groot deel de dikte van de lijst. Ook moet je er altijd even rekening mee houden dat zowel een laminaatvloer als een houten vloer in de wintermaanden door droge luchtvochtigheid nog iets kan krimpen. Uiteraard kan een specialist je daar altijd meer over vertellen als je een keer contact opneemt. Je weet daardoor altijd zeker dat je een aankoop doet die helemaal tot zijn recht gaat komen in het interieur en dat de vloer dus de ruimte krijgt om het hele jaar door te kunnen werken.

Je hebt de keuze uit verschillende lijsten, waaronder plinten wit hoog

Het beste van alles? Je hebt de keuze uit verschillende plinten, waaronder plinten wit hoog. Daarnaast heb je ook de keuze uit onder meer de volgende soorten en kleuren

  • RAL9010 Fris wit

  • RAL9016 Verkeerswit

  • RAL7016 Antraciet

  • RAL9005 Zwart

Op het gebied van het design is de keuze enorm

Het beste van alles? Op het gebied van het design is de keuze enorm? Denk hierbij aan een koloniaal design, een glad design of een recht design. Ook is een jaren 30 architraaf altijd enorm in trek. Ook heb je de keuze uit een breed scala aan materialen. Je kunt daarbij denken aan RVS, kunststof, MDF wit gegrond, grenen en zelfs hardhout. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor een type materiaal? Laat je van tevoren vooral inspireren door online een aantal voorbeelden op te gaan zoeken. Je komt er in dat geval maar al te snel achter dat dek keuze gigantisch is.