Patrickstrijards.nl
Image default
Auto's en Motoren

autosleutels past alles?

Waarom is een sleutel laten bijmaken belangrijk?

Stel: je bent een dagje weg en plotseling kom je tot de ontdekking dat je jouw autosleutel kwijt bent. Wat nu? Heb je geen sleutel laten bijmaken? Helaas heb je er niet aan gedacht om een reservesleutel achter de hand te houden en zal je jouw autogarage of een slotenmaker moeten bellen voor een oplossing. Een dure oplossing welteverstaan, want bij originele autosleutels loopt dit doorgaans aardig in de papieren. Hoe kan je dit probleem voorkomen en wat komt er precies kijken bij het laten bijmaken van een sleutel? In deze blog maken wij je graag wegwijs.

 

Kan ik elke sleutel laten bijmaken?

In principe kan je elke autosleutel laten bijmaken, maar dat heeft wel wat voeten in de aarde. Vooral wanneer je jouw auto op afstand kunt bedienen zijn er een aantal bijzonderheden waar je rekening mee moet houden. Bij Car-Key beschikken we over de juiste apparatuur om dit type autosleutels te programmeren en bij te slijpen, zodat je altijd een autosleutel achter de hand hebt in noodgevallen. Een kale autosleutel kan – gelukkig – nog niet op jouw auto gebruikt worden en zal eerst in onze werkplaats op maat gemaakt worden.

 

Autosleutels met startonderbreker laten bijmaken

Wist je dat wij je ook kunnen voorzien van reservesleutels met startonderbreker? Vooral wanneer je beschikt over dit type autosleutel is het van belang om een reservesetje achter de hand te hebben, ook omdat dit soort autosleutels erg kostbaar zijn om achteraf bij te laten maken. Een autosleutel met startonderbreker bevat een chip die herkend moet worden door de auto voordat deze gestart kan worden. Doorgaans zijn deze originele autosleutels aardig aan de prijs.

 

Hoeveel kan ik besparen?

Wil je een sleutel laten bijmaken én tussen de €150,- tot €500,- besparen? Hoef je niet perse een autosleutel met logo? Laat dan je autosleutel bijmaken via Car-Key. Wij zijn gevestigd in Heerhugowaard en zijn daardoor gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Holland. Via ons formulier kan je alvast aangeven om welk model auto het gaat, waarna wij zo snel mogelijk een scherpe prijsindicatie naar je toesturen. Kies je voor Car-Key, dan kies je automatisch voor dé specialist in het programmeren, frezen, inleren en slijpen van autosleutels.