Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Een professionele rijbewijskeuring ondergaat u in deze praktijk in Eindhoven

Moet u medisch gekeurd worden omdat u binnenkort (opnieuw) op moet voor uw rijbewijs? Of bent u ouder dan 75 jaar en moet u een rijbewijskeuring doen? Als u een rijbewijskeuring in Eindhoven wilt ondergaan, maakt u een afspraak bij MJRM Keunen Huisarts. Het betrokken en ervaren team bestaat uit twee huisartsen, twee praktijkondersteuners en een secretaresse. Hier ontvangt u zorg op maat, bijvoorbeeld een rijbewijskeuring, waarbij in sommige gevallen wordt samengewerkt met specialisten van ziekenhuizen in Eindhoven en omgeving. Zo bent u ervan verzekerd dat u op de best mogelijke manier geholpen wordt. Lees verder en ontdek hoe een rijbewijskeuring bij MJRM Keunen Huisarts eruitziet.

Een uitgebreide rijbewijskeuring door een ervaren huisarts

Als u een rijbewijskeuring ondergaat, let de huisarts in deze praktijk op verschillende zaken die in relatie staan met uw lichamelijke en geestelijke toestand. Tijdens de twintig minuten durende keuring is er een betrouwbare arboarts aanwezig. Om de rijbewijskeuring zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, neemt u een aantal zaken mee. Dit zijn uw geldige rijbewijs, uw medicijnenlijst, uw bril (indien brildragend), een persoonlijk ingevulde verklaring en een bewijs van sterke als u contactlenzen draagt. Wilt u vandaag nog bij deze praktijk in Eindhoven terecht voor een snelle en professionele rijbewijskeuring? Zorg er dan voor dat u vóór 9.30 uur een afspraak hebt gemaakt met de assistente. In de meeste gevallen kunt u dan dezelfde dag nog of morgen terecht in de praktijk.

Maak direct een afspraak

Als uw rijbewijs binnenkort verloopt of u bent om een andere reden verplicht om een medische rijbewijskeuring te ondergaan, maakt u het beste zo snel mogelijk een afspraak met deze huisartsenpraktijk in Eindhoven. U neemt eenvoudig contact op via de contactgegevens die u op de website van de praktijk vindt. Zo wordt u binnenkort snel, vriendelijk en professioneel geholpen voor uw rijbewijskeuring.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/