Patrickstrijards.nl
Image default
Aanbiedingen

Een overzicht van de voordelen van de BermDRIP

Kortweg geeft een BermDRIP informatie aan weggebruikers. Deze informatie wordt door middel van tekst en/of illustraties aan de weggebruikers gecommuniceerd. In het woord BermDRIP vind je de afkorting DRIP, dit staat voor Dynamische Route Informatie Panelen. BermDRIP’s zijn meestal vierkant van vorm en worden meestal op een steunpaal gemonteerd en in de buitenberm geplaatst. Benieuwd naar welke voordelen een BermDRIP met zich mee brengt? Lees dan snel verder, want dat vertellen we je graag!

Energiebesparing met BermDRIP’s

De BermDRIP kan worden geoptimaliseerd door het gebruik van hoogwaardige LED’s met unieke voorzet optieken. Dit is zeer gunstig voor de onderhoudskosten en het energieverbruik. Wil je de levensduur van de led verlengen, dan zal een led met een lagere spanning een positieve bijdrage leveren. Immers is het zo dat hoe lager de spanning van de LED is, hoe langer de levensduur van de BermDRIP zal zijn. De bermDRIP’s uit het assortiment van Traffic Safety Systems zijn CO2 neutraal door een zeer gering energieverbruik. Dit komt omdat BermDRIP’s volledig draaien op zonne-energie. 

Software die eenvoudig te gebruiken is

De gebruiksvriendelijke software van BermDRIP’s is eenvoudig te bedienen via de webapplicatie van Traffic Safety Systems. Ook kunnen ze worden aangestuurd via een centraal DRIP Management Systeem vanuit de verkeerscentrales van Rijkswaterstaat. De software van Traffic Safety Systems is goedgekeurd door het Ministerie van Infrastructuur en het Milieubeoordelings- en evaluatiecentrum van Rijkswaterstaat. Ook kan de actuele reistijd weergegeven worden op de BermDRIP’s. En als laatste kan een BermDRIP ook worden aangesloten op een Mobi Maestro Display voor DRIP Management van Technolution.

Bent u geinteresseerd in de aanschaf van een BermDRIP?

Wilt u een BermDRIP aanschaffen? Kijk dan eens op de website van Traffic Safety Systems. Bij Traffic Safety Systems bieden ze BermDRIP’s aan met LED-displays en op maat gemaakte systemen. Daarnaast biedt Traffic Safety Systems gratis en vrijblijvend advies en staat het team klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien hebben ze meer dan 25 jaar ervaring en zijn ze over de hele wereld actief. Het team van specialisten is dan ook zeer bereid om u te adviseren en te helpen met eventuele vragen die u heeft. 

https://www.trafficsafetysystems.eu/nl/