Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Vind een deskundige psycholoog in Breda

Er zijn verschillende redenen waarom u de hulp van een psycholoog in Breda kunt inroepen. Dit kan bijvoorbeeld bij het oplossen van relatieproblemen, of als u kampt met een angststoornis. Maar ook problemen op het werk of op school kunnen de aanleiding zijn om de hulp van een psycholoog in te schakelen. Gelukkig vinden steeds minder mensen dit iets om zich voor te schamen of een nederlaag. Soms kunt u problemen nu eenmaal niet zonder hulp oplossen en dan is het goed te weten dat er hulp mogelijk is. Belangrijk is om een psycholoog te vinden die u vertrouwt en bij wie u zich op uw gemak voelt.

Heb vertrouwen in uw psycholoog

Een belangrijke factor bij een succesvolle behandeling door een psycholoog in Breda is wederzijds vertrouwen. Als u uw psycholoog vertrouwt en hem of haar alles durft te vertellen wat u dwarszit en wat met de situatie te maken heeft dan kan deze deskundige u op de beste manier helpen. Soms is dat met gesprekken, soms moet een andere therapie worden toegepast om een goed resultaat te bereiken. Soms heeft u genoeg aan enkele sessies, soms duurt de begeleiding maanden of langer. Dit is vooraf vaak lastig in te schatten. Hulp van een psycholoog wordt in bepaalde gevallen vergoed door de zorgverzekering.

Welke psycholoog is geschikt voor mij?

Het is op voorhand lastig te zeggen bij welke psycholoog in Breda u het beste hulp kunt zoeken. Een suggestie is Psychologie Praktijk Floor. Tijdens een intakegesprek wordt uw hulpvraag besproken en kunt u bepalen of u een klik heeft met de psycholoog om een behandeltraject in te gaan. Soms wordt er doorverwezen naar een collega als dat een beter resultaat kan opleveren. Op haar website kunt u kennismaken met Floor en meer lezen over haar werkwijze. Hier vindt u ook de contactgegevens voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.