Patrickstrijards.nl
Image default
Vakantie

Heerlijk vakantiehuisje nabij het strand

Er even tussen uit. Genieten van zon, zee en strand. Bent u er ook zo aan toe? Een mooie plek die goed zal bevallen is Sollasi. Sollasi biedt heerlijke huisjes en een camping in Noordwijkerhout en is direct  gelegen aan het Oosterduinse meer. Leuk om heerlijk uit te waaien met het gezin inclusief de hond! De bollenvelden, het bos en de duinen: ze zijn allemaal dichtbij.

U kunt uw eigen tent meenemen en ook een bungalow huren als u dat comfortabeler vindt. In de omgeving van Sollasi valt veel te doen. Het landschap nodigt uit tot sportieve fietstochten en korte of juist lange wandelingen. En niet te vergeten zwemmen en van de zon genieten! Het strand van Langevelderslag is dichtbij.

Als u het zichzelf echt gemakkelijk wilt maken, waarom dan niet heerlijk dineren in een restaurant in de buurt? Of op het terrein van Sollasi zelf. U heeft de keuze uit Indiaas restaurant Invitation en Casa di Angelo, een pizzeria. Een frietje op z’n tijd kan goed smaken. Dat kunt u halen in de kantine van Sollasi, waar overigens ook bingo- en kaartavonden worden georganiseerd.

Camping Noordwijk

Bent u nu al aan het kijken naar een leuke vakantie voor volgend jaar? Heerlijk genieten van de duinen en het Hollandse strand? Wat dacht u van een camping in Noordwijk, waar iedereen van het gezin zich zal vermaken? Le Parage maakt dit zeker waar. Het campingterrein is ruim opgezet. Er zijn grote standplaatsen op een prachtig groen grasveld. De afmetingen zijn 9 meter bij 9 meter. Per plek is een elektra-aansluiting van 6 ampère. Door speciale beplanting behoudt elke gast zijn of haar privacy. De kleinschalige charme camping heeft slechts 20 plaatsen.

Iedereen met een tent, camper of caravan is van harte welkom. Verdeeld over de verschillende velden zijn watervoorzieningen aangelegd en die zijn natuurlijk vrij te gebruiken. Belangrijk op een camping zijn de sanitaire voorzieningen. Bij Le Parage is dat gedeelte ook prima in orde. Comfort en hygiëne zijn gegarandeerd. Voor de allerkleinsten zijn babywascabines gebouwd die verwarmd kunnen worden.

http://www.sollasi.nl