Patrickstrijards.nl
Image default
Woning en Tuin

Geniet van je dakramen op elk moment met passende raambekleding

Dakramen geven je huis een prachtig uitzicht terwijl ze stralen natuurlijk zonlicht binnenlaten. Ze scheppen charme en een extra designelement in je huis, en dakramen zijn een prachtig gewild element. Maar soms wil je het buitenlicht dat door je onbedekte dakraam naar binnen valt filteren met raambekleding.  Bij Budget Blinds zijn we er om je te helpen!  Laat de schoonheid van buiten binnen, maar wel met je eigen controle.

Dakramen zijn een prachtig element in elk huis dat natuurlijk licht binnenlaat, een kamer verruimt en een prachtig uitzicht biedt. Ze maken de kamer lichter en geven hem een opener gevoel. Maar, dan is er ook dat nadeel. De kamer wordt aanzienlijk heter in de zomer, kouder in de winter, en het meubilair begint te verkleuren. Maar maak je geen zorgen, je kunt je dakraam optimaal benutten door het te bedekken met op maat gemaakte raambekleding.

Van handbediende jaloezieën en rolgordijnen tot ultra-comfortabele gemotoriseerde bedieningssystemen. Verkrijgbaar in een verscheidenheid van trendy stijlen, stoffen en kleuren, presteren onze jaloezieën en rolgordijnen prachtig, zodat je het natuurlijke, dynamische licht op grootse wijze je interieur kunt laten omhullen.

Plisségordijnen

De meest voorkomende vorm van raambekleding voor dakramen zijn plisségordijnen. Ze kunnen op maat gemaakt worden om perfect in een dakraam te passen. Op maat gemaakte plisségordijnen zorgen voor een uitstekende woningisolatie om je energierekening te helpen verlagen, terwijl ze ook schadelijke UV-stralen tegenhouden. Plissé gordijnen zijn de meest isolerende raambekleding op de markt, waardoor ze de beste raambekleding voor je dakramen zijn. Door lucht op te sluiten tussen het dakraam en je woning, zijn de honingraatcellen van honingraat plisségordijnen de beste isolatoren. Door binnendringend zonlicht op de plaats van binnenkomst te blokkeren en op te sluiten, helpen gordijnen met cellenstructuur je huis koel te houden en tegelijk de energiekosten tijdens de warmste maanden van het jaar te beperken. Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van kleuren, zul je geen probleem hebben om je dakraam-bekledingen in te passen in de rest van je woninginrichting. Onze innovatieve cellen in honingraatvorm bieden luxueuze veelzijdigheid in drie celmaten, samen met een brede waaier aan lichtregulerende niveaus – met inbegrip van transparante, lichtfilterende, kamerverduisterende en verduisterende stoffen die helpen bij lichtregulering en isolatie.

Motorisatie is de sleutel

Alsof je nog geen reden nodig had om van honingraat plisségordijnen te houden, kun je ze ook gemotoriseerd maken, zodat je nooit meer omhoog hoeft te klimmen om je rolgordijn te openen en te sluiten. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over verblindend zonlicht of UV-schade aan je meubels door je dakraam. Geniet ten volle van alle voordelen van dit architectonische kenmerk in je woning, terwijl je de negatieve neveneffecten voorkomt. Motorisatie biedt huiseigenaren de mogelijkheid hun lichtkoepel-jaloezieën te verstellen met een simpele druk op de knop, of gedurende de hele dag met voorprogrammeerbare instellingen. Dakramen zijn meestal moeilijk bereikbare ramen en met motorisering kun je van alle voordelen van een dakraam genieten wanneer je maar wilt. Met motorisatie kun je het licht regelen met een druk op een knop. Het helpt ook voorkomen dat er te veel licht en warmte door je dakraam naar binnen komt, want je kunt je raambekleding zo programmeren dat het ook werkt als je niet thuis bent. Je kunt ook timers instellen om op bepaalde tijden van de dag te openen en te sluiten, wat helpt de warmte te verminderen en je geld op je energierekening te besparen. 

Voeg een verduisteringsoptie toe

Verder kun je je Velux rolgordijn voor je dakraam aanpassen door te kiezen of je het licht zachtjes door de zonwering wilt filteren of je kamer helemaal wilt verduisteren. Afhankelijk van de ondoorzichtigheid van het rolgordijn dat je voor je dakraam kiest, kun je buitenlicht tegenhouden en zonder verblinding naar je televisie of computerscherm kijken. Ook als je dakraam in je slaapkamer is, creëer je door een dakraam rolgordijn aan te brengen een betere slaapomgeving om die broodnodige middagdutjes te doen of om in het weekend uit te slapen.

Met de verscheidenheid aan op maat gemaakte dakraamzonwering helpen we isoleren, zorgen voor lichtregeling en kunnen je energierekeningen helpen verlagen.

 

https://www.raamdecoratie.com