Patrickstrijards.nl
Image default
Woning en Tuin

Via ilumio de juiste raambekleding

Raambekleding zoeken kan vaak een grote taak zijn, zo heb je veel bedrijven die dit aanbieden. De juiste aanbieder vinden is dan van belang en ilumio kan je hier goed mee helpen. Zo heeft ilumio veel services en een groot assortiment in raambekleding en hier kan je veel dingen vinden. Zo heeft ilumio veel raambekleding zoals gordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën en rolgordijnen. Veel mensen kiezen al snel voor normale gordijnen, echter heb je ook andere mogelijkheden die misschien wel beter passen in je woning. Dit bedrijf maakt alle producten zelf en zorgen ervoor dat alles van een hoge kwaliteit is. Daarnaast bieden ze ook de service dat je 5 jaar garantie hebt op al je producten. Zo weet je kan je altijd met een kapot product een nieuw product krijgen. Bij ilumio kan je ook al je raambekleding speciaal op maat laten maken, zo weet je altijd zeker dat alles past. Hiervoor moet je natuurlijk wel altijd alles goed opmeten zodat je zeker weet dat alles klopt.

 

Nieuwe rolgordijnen dakraam

Voor normale ramen in de woonkamer is het vaak eenvoudig om raambekleding te vinden. Zo kan je eenvoudig gordijnen gebruiken of bijvoorbeeld een jaloezie. Op je slaapkamer kan het zo zijn dat je bijvoorbeeld een dakraam hebt. Deze zit dan schuin op het dak en kan het moeilijk zijn om hiervoor gordijnen te gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld wel kiezen voor rolgordijnen dakraam, op deze manier weet je zeker dat het kan en zit deze ook goed vast op je dakraam. Zo kan je alsnog de juiste sfeer maken in je slaapkamer en kan je genoeg privacy creëren. Ook wil je natuurlijk je dakraam kunnen dichtmaken zodat je minder licht in je kamer krijgt als je bijvoorbeeld probeert om te slapen. Deze rolgordijnen dakraam moeten wel speciaal op maat worden gemaakt. Dit komt doordat deze precies moeten passen in je dakraam anders kunnen ze eruit vallen. De werking is ook eenvoudig en je kan deze rolgordijnen verticaal oprollen en uitrollen. 

 

Andere voordelen die raambekleding met zich mee brengt

Ook zitten er veel andere voordelen aan raambekleding en kan je hier veel mee doen. Zo kan raambekleding zorgen voor meer isolatie, overgordijnen is hier een groot voorbeeld van. Zo hebben overgordijnen een extra dikke stof die ervoor zorgt dat het beter isoleert. In de wintermaanden kan dit vooral handig zijn doordat het beter warmte kan vasthouden. Ook kan je kiezen voor bijvoorbeeld transparante gordijnen die ervoor zorgen dat je privacy hebt, maar ook genoeg lichtinval in je woning. Daarnaast is het grootste voordeel dat raambekleding veel sfeer met zich meebrengt. Doordat je zelf de lichtinval kan bepalen met de raambekleding kan je de perfecte sfeer creëren op ieder moment.