Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Bescherm uw horecagasten met een hoogwaardige desinfectiezuil

Wilt u graag een hoogwaardig desinfectiezuil aanschaffen voor uw horecaonderneming? Dan bent u bij Desinfectie Paal aan het juiste adres. Of u nu een apparaat wilt kopen of huren: een mobiele desinfectiepaal inclusief dispenser bestelt u eenvoudig (voor bepaalde tijd) bij deze professional. Waarom nu? Als horecaondernemer bent u zich hier natuurlijk van bewust: vandaag de dag is het maatschappelijke belang om de verspreiding van virussen tegen te gaan groot. Door de razendsnelle verspreiding van het COVID-19 virus is het handhaven van hygiënische voorzorgmaatregelen een vereiste geworden. Het aanschaffen van een desinfectiepaal is daarom geen overbodige luxe.

Een praktische en effectieve desinfectiemethode

Een hoogwaardig desinfectiezuil is van essentieel belang in uw horecaonderneming. Plaatst u deze bij de ingang, dan hebben de gasten de mogelijkheid alvorens zij voet in de zaak zetten, hun handen op een hygiënische en snelle wijze te desinfecteren. Op deze manier wordt de verspreiding van bacteriën teruggedrongen en wordt de veiligheid van uw gasten tot op zekere hoogte gewaarborgd. Desinfectie Paal helpt u graag bij het vinden van een juist model, passend in uw horecazaak. De praktische desinfectiemethode, die het bedrijf heeft ontwikkelt, is snel, handig én effectief en bestelt u eenvoudig binnen enkele stappen. Een desinfectiepaal is verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een elleboogdispenser of een elektrische dispenser.

Bestel een gepersonaliseerde desinfectiepaal

Heeft u interesse in de aanschaf van een hoogwaardig desinfectiezuil? Desinfectie Paal zoekt samen met u naar een juiste oplossing voor uw specifieke situatie. Wilt u een gepersonaliseerd model bestellen? U kunt er voor kiezen een logo op uw desinfectiepaal te laten bedrukken. Zo sluit deze feilloos aan op de rest van de huisstijl en laat u een representatief visitekaartje achter, direct bij de voordeur. Heeft u vragen over het aanschaffen van een desinfectiepaal en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de professionals.