Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Bij deze tandarts in Heythuysen staan uw wensen centraal

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Heythuysen? Bezoeken aan een tandartspraktijk zijn voor veel mensen onbewust een bron van stress. Of dit nu gegrond is of niet, het is belangrijk dat een tandarts daarop in kan spelen en patiënten gerust kan stellen. Bij Maat Tandtechniek Heythuysen B.V. wordt daarop ingespeeld door de wensen van de patiënt centraal te stellen en persoonlijke aandacht als speerpunt te hebben. Daarmee is Maat Tandtechniek dé plek voor een behandeling aan uw gebit die vertrouwd voelt. De tandartspraktijk is gespecialiseerd in protheses en er wordt altijd een oplossing geboden, ongeacht de situatie.

Het juiste adres voor protheses, kroon- en brugwerk en orthodontie

De tandarts in Heythuysen is een verlengstuk van de tandarts, orthodontist en kaakchirurg en voorziet patiënten van diverse soorten gebitsreparaties. Van kroon- en brugwerk tot orthodontie, u bent bij Maat Tandtechniek Heythuysen B.V. aan het juiste adres. De diverse soorten protheses die uitgevoerd worden, variëren van volledig tot partieel. Ook een frameprothese en een klikgebit behoren tot de mogelijkheden. Bij een kunstgebit is het, door slijtage en veranderingen in de mond, belangrijk om iedere vijf jaar voor vervanging te zorgen. Bij Maat Tandtechniek wordt u daarin begeleid. Protheses worden vanaf het aanmeten tot het vervaardigen in het allround tandtechnisch laboratorium gerealiseerd.

Een combinatie van ervaring, kennis en de nieuwste technieken

Maat Tandtechniek Heythuysen B.V. is een erkend leerbedrijf en vormt voor de omgeving Roggel een uitstekende tandartspraktijk. Door een combinatie van vakkennis, ervaring en beheersing van de nieuwste technieken wordt iedere patiënt op de best mogelijke manier geholpen. Door goede handvaardigheid, gevoel voor precisie en detail, en creatief inzicht wordt keer op keer een oplossing geboden. Patiënten verlaten hier altijd met een gerust hart de praktijk van deze tandarts in Heythuysen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op de website of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. De praktijk verwelkomt u graag.

https://www.maattandtechniek.nl/