Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Vertrouw op goede medische alarmering bij de bewaking van uw patiënten

De bewaking van kwetsbare patiënten laat u bij voorkeur over aan betrouwbare medische alarmering. Deze apparatuur slaat direct alarm als er iets misgaat met bijvoorbeeld de hartslag of de bloeddruk. Deze twee zijn immers essentieel om te worden gemonitord. Dit kan het geval zijn na een medische ingreep, maar ook als een patiënt een infarct heeft gehad. Deze patiënten zijn extra kwetsbaar en moeten daarom zeer nauwkeurig in de gaten worden gehouden. Zo kan er direct ingegrepen worden als er iets misgaat. Dit is ook voor de naaste familie een hele geruststelling: hun dierbare is in het ziekenhuis in goede handen, met de zorg van deskundig personeel en goede medische alarmering die hen bij de zorg kan ondersteunen.

Daarom is medische alarmering zo belangrijk

Hoe goed en deskundig artsen en verpleegkundigen ook zijn, het zijn mensen en zij kunnen niet gegarandeerd altijd alles waarnemen wat er met een patiënt gebeurt. Daarbij komt dat het ondoenlijk is om zonder hulpmiddelen alle patiënten op een afdeling 24/7 in de gaten te houden. Daarom maakt de medische wereld graag gebruik van medische alarmering om hen bij hun werk te ondersteunen. Deze apparatuur geeft direct een signaal op het moment dat er iets mis gaat met bijvoorbeeld de hartslag, de ademhaling of de bloeddruk van een patiënt. Deze drie aspecten zijn essentieel voor het welzijn. Als één van deze factoren problemen geeft kan dit een acuut levensbedreigende situatie opleveren. Dan is het natuurlijk zaak dat er direct kan worden ingegrepen om het leven van de patiënt te redden of de situatie snel te stabiliseren.

Vertrouw op goede apparatuur voor medische bewaking

Als u in de medische sector werkzaam bent en als u daarbij met kwetsbare patiënten te maken heeft, dan is goede medische alarmering natuurlijk van levensbelang. Het bedrijf CLB ontwikkelt en produceert apparatuur voor medische alarmering voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen die met kwetsbare patiënten werken. Het gaat hierbij uiteraard om betrouwbare apparatuur. U vindt hierover meer informatie op de website. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen dan vindt u de contactgegevens op de website.  

https://clbintegratedsolutions.nl/