Patrickstrijards.nl
Image default
Electronica en Computers

Waarom kiezen voor een airfryer?

Waarom kiezen voor een airfryer?

Een frituurpan is iets wat de meeste mensen vanuit vroeger al gebruiken. Je kan op een vrij simpele manier je patat of snacks klaarmaken. Toch zie je steeds meer voorbij komen dat mensen overstappen op een heel andere product.

We hebben het dan over de Airfryer. Een airfryer komt steeds vaker voor. Heel wat mensen zijn al overgestapt van frituren naar de airfryer. Er zijn ook mensen die deze keuze absoluut niet begrijpen. Er zijn zeker verschillende voordelen te verbinden aan een airfryer waar je naar zal kunnen gaan kijken.

De frituurlucht

De 5top airfryers zal je nooit zo erg ruiken als een frituurpan. Dit komt doordat een airfryer op een hele andere manier het eten klaar maakt dan een frituurpan. De frituurpan zal je hele huis naar frituur kunnen laten ruiken, terwijl een airfryer dit helemaal niet zo snel zal doen omdat er geen vet te bekennen is.

Daarnaast zorg er op die manier voor de de frituurlucht niet in je huis blijft hangen. Je kan daardoor makkelijk met je airfryer binnen blijven zitten. Je zal niet naar buiten hoeven gaan omdat de frituurpan veel te veel stinkt. Dit zijn allemaal voordelen die sommige mensen niet zien.

Gezonder

Uiteraard is een airfryer ook gezonder dan een normale frituurpan. Dit komt door het feit dat een airfryer met lucht werkt en niet met vet. Hierdoor zit je eten niet helemaal onder het vet en trekt het vet ook niet in het eten. Daarom is het een stuk makkelijker om dit als gezond te bestempelen.

Het is wel belangrijk om te onthouden dat alles wat in de airfryer gaat van zichzelf niet ineens gezonder wordt. Wanneer ergens 100 calorieën in zit, dan zal dit er nog steeds in zitten bij een airfryer. Het is niet zo dat een airfryer het allemaal ineens gezonder zal kunnen maken.