Patrickstrijards.nl
Image default
Eten en drinken

Outdoor cooking met de barbecue

Ben jij een echte barbecueliefhebber? Sta jij het liefst de gehele zomer, elke avond, te grillen in de tuin? Maak dan kennis met OUTDOOR OUTFITTER in Overasselt, dé outdoor cooking-specialist. Zij koken het hele jaar door buiten op traditionele en historische wijze. Laat je inspireren door nieuwe kooktechnieken en start met buitenkoken. Bekijk de verschillende lekkere recepten, ook voor op de barbecue, op hun website.

Gezond barbecueën en grillen

Wanneer je barbecuet dan is er vaak veel rookvorming, ook is het resultaat niet altijd wat de kok in gedachte had. Regelmatig is de binnenkant van het vlees nog niet goed gaar, terwijl de buitenkant al knapperig of deels verbrand is. Wil jij verschillende barbecuetechnieken en outdoor cooking-recepten leren? De koks van OUTDOOR OUTFITTER in Overasselt bieden jou hierom de workshop gezond barbecueën en grillen aan. De workshop is uitermate geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Hierbij maak je kennis met verschillende typen barbecues en brandstoffen zoals houtskool, briketten en rookhout. Daarnaast worden ook de manieren van aansteken en het controleren van de temperatuur van de barbecue behandeld. Zo leer je onder andere over de algemene temperatuur van de barbecue, de dome-temperatuur en de kerntemperatuur. Uiteraard komen ook de verschillende bereidingstechnieken zoals koudroken, roken, barbecueën, grillen en searen veelvuldig aan bod. De hoofdfocus blijft natuurlijk op lekker samen barbecueën.

Een dagdeel lekker genieten

Wil jij een dagdeel lekker genieten samen met vrienden, familie of collega’s? Tijdens de workshop geniet je van het bereiden, ruiken en natuurlijk proeven van heerlijke barbecuegerechten. Dit zal zeker een onvergetelijke dag worden. De koks van de outdoor cooking-specialist zijn ervan overtuigd dat jij na de workshop thuis ook gaat experimenten op jouw barbecue of thuishaard met bakplaat. Probeer bijvoorbeeld eens een picanha, brisket, hele kip of zalm op de barbecue. Lekker voor een avond in het weekend.