Patrickstrijards.nl
Image default
Eten en drinken

Outdoor cooking met de barbecue

Ben jij een echte barbecue liefhebber? Sta jij het liefst de gehele zomer, elke avond, te grillen in de tuin? Maak dan kennis met OUTDOOR OUTFITTER uit Overasselt, dé outdoor cooking specialist. Zij koken hele jaar door, buiten op traditionele en historische wijze. Laat je inspireren door nieuwe kooktechnieken en start met buitenkoken. Bekijk de verschillende lekkere recepten, ook voor op de barbecue, op hun website.

Gezond barbecueën en grillen

Wanneer je barbecuet dan is er vaak veel rookvorming, ook is het resultaat niet altijd wat de kok in gedachte had. Regelmatig is de binnenkant van het vlees nog niet goed gaar, terwijl de buitenkant al knapperig of deels verbrand is. Wil jij verschillende barbecuetechnieken en outdoor cooking recepten leren? De koks van OUTDOOR OUTFITTER uit Overasselt bieden jou hierom de workshop gezond barbecueën en grillen. De workshop is uitermate geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Hierbij maak je kennis met verschillende typen barbecues en brandstoffen, zoals houtskool, briketten, rookhout en andere brandstoffen. Daarnaast worden ook de manieren van aansteken en het controleren van de temperatuur van de barbecue behandelt. Zo leer je onder andere over de algemene temperatuur van de barbecue, de dome-temperatuur en de kerntemperatuur. Uiteraard komen ook de verschillende bereidingstechnieken zoals, koudroken, roken, barbecueën, grillen en searen veelvuldig aan bod. De hoofdfocus blijft natuurlijk op lekker samen barbecueën.

Een dagdeel lekker genieten

Wil jij een dagdeel lekker genieten samen met vrienden, familie of collega’s? Tijdens de workshop geniet je van het bereiden, ruiken en natuurlijk proeven van heerlijke barbecue               gerechten. Dit zal zeker een onvergetelijke dag worden. De koks van de outdoor cooking specialist zijn er van overtuigd dat jij na de workshop thuis ook gaat experimenten op jouw barbecue of thuishaard met bakplaat. Probeer bijvoorbeeld eens een picanha, brisket, hele kip of zalm. Lekker voor een avond in het weekend. 

Gerelateerde artikelen

Zoek je catering voor in of nabij Hengelo?

De voordelen van Galia Meloen

Van alles voorzien met de catering in Drachten