Patrickstrijards.nl
Image default
Sport

Op zoek naar een goede fitness in Nijmegen?

Dan bent u bij The Kettlebell Club aan het juiste adres. The Kettlebell Club is een hooggespecialiseerde fitness in Nijmegen waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Sinds 2014 is The Kettlebell Club een begrip in Nijmegen en omstreken. Inmiddels is The Kettlebell Club uitgegroeid tot een fitnessclub met meer dan 1000 sporters en met een team van meer dan tien instructeurs. Bij The Kettlebell Club is er een gevarieerd aanbod aan kleinschalige trainingen waardoor persoonlijke aandacht geborgd wordt. De sportlessen zijn altijd onder begeleiding van gekwalificeerde sportinstructeurs. Samen met een kleine groep werk je aan je eigen doelstellingen. Dit kan zowel binnen- als buiten. The Kettlebell Club heeft vier verschillende binnen- en buitenlocaties. Lekker sporten in de buitenlucht kan dus! Wanneer het regent sta je heerlijk droog binnen!

Is fitness in Nijmegen iets voor mij?

Ben je op zoek naar een nieuwe levensstijl? Wil je graag wat fitter worden? Of wil je graag meer spieren creëren of vind je het vooral leuk om te sporten met anderen? Dan is fitness in Nijmegen bij The Kettlebell Club zeker iets voor jou. The Kettlebell Club biedt naast Kettlebell training ook anderen trainingen aan zoals barbell training, bokszak training, bootcamp training en personal training. Hierdoor is er voor ieder een passende les en kan iedereen aan zijn of haar eigen doelen werken. Bij The Kettlebell Club hoef je dit echter niet alleen te doen; er zijn sportmaatjes die elkaar ondersteunen. Daarnaast zijn er instructeurs die samen met jou een sportplan opstellen. Dankzij dit sportplan heb je een duidelijk stappenplan om tot je uiteindelijke doel te komen.

Sporten en je gezondheid

Wist je dat sporten heel goed is voor je geest? Wanneer mensen dagelijks sporten kunnen zij zich tijdens de dag beter concentreren en versterken ze hun geheugen. Ook zorgt sporten voor extra zuurstof in je hersenen waardoor je jezelf beschermt tegen geestelijk verval. Vind je het lastig om je te motiveren tijdens het sporten? Zet dan een muziekje op. Muziek zorgt ervoor dat je meer gemotiveerd raakt en je het sporten langer kunt volhouden. Uiteraard zorgt sporten ook voor het direct verbanden van je vetten. Al tijdens het opwarmen en rustig sporten verbranden spieren veel vetten. Wanneer je intensiever gaat sporten neemt je vetverbranding enkel nog maar toe. Inmiddels overtuigd om aan het sporten te gaan? Neem dan vrijblijvend contact op met The Kettlebell Club voor de mogelijkheden.