Patrickstrijards.nl
Image default
Rechten

Krijg hulp bij elke stap van uw scheiding

Een scheiding aanvragen is een moeilijk keuze. Als u deze stap gaat zetten, wilt u dit zo snel mogelijk afhandelen. Daarom kiest u voor hulp bij uw scheiding van Gratisscheiden.nl. Het enige wat u hoeft te doen is het stappenplan door te lopen. Het begint allemaal met het invullen van het aanvraagformulier. Wanneer de specialist dit formulier in goede orde heeft ontvangen, ontvangt u een bevestiging en nadere informatie over het scheidingsproces. Stap 2 is het opsturen van de benodigde gegevens per mail of post. De mediator van Gratisscheiden.nl neemt contact met u op zodat er afspraken gemaakt worden over de inboedel en eventueel kinderen. Deze afspraken worden in een officieel document vastgelegd en later aan de rechtbank gegeven. Bij akkoord ondertekent u de stukken en volgt er een afspraak met de advocaat. Als laatste dient de advocaat alle documenten in bij de rechtbank. Wanneer het proces afgerond is, ontvangt u de officiële echtscheidingspapieren en het inschrijfbewijs van de gemeente waar u bent gehuwd.

Ontvang hulp bij het opstellen van het convenant voor uw scheiding

Het is belangrijk om alle beslissingen officieel te maken als u gaat scheiden. Dit doet u met een echtscheidingsconvenant. Gelukkig hoeft u dit niet zelf op te zetten, maar schakelt u gewoon de hulp in van een ervaren advocaat of mediator van Gratisscheiden.nl. Wanneer het verzoekschrift is ingediend bij de rechtbank, kan uw echtscheiding al binnen drie maanden geregeld zijn. Bent u of is uw partner het niet eens met het verzoekschrift? Dan kan er een verweer gevoerd worden wat binnen zes weken ingediend dient te worden. Ontvangt u graag hulp bij het opstellen van het convenant zodat uw scheiding goed en snel geregeld wordt? Maak vandaag nog een afspraak op Gratisscheiden.nl.

Waarom kiezen voor professionele hulp bij een scheiding

Wanneer u wilt scheiden, moet er heel wat gebeuren en daarom is het goed om een professional onder de arm te nemen. Inderdaad, via Gratisscheiden.nl wordt dit erg eenvoudig. Hier bent u verzekerd van deze zes beloftes: betrouwbaarheid, eenvoud, snelheid, persoonlijk contact, veiligheid en lage kosten. Zo werkt deze specialist enkel met MfN-registermediators, hoeft u enkel een stappenplan te doorlopen en ligt uw aanvraag binnen twee weken bij de rechtbank. Daarnaast houdt de specialist u continu op de hoogte van de vorderingen en betaalt u enkel het griffierecht. De procedure wordt namelijk gesubsidieerd. U wilt toch ook niet te veel betalen voor de hulp bij uw scheiding? Daarom kiest u voor deze specialist!