Patrickstrijards.nl
Image default
Rechten

Een deskundig adviesbureau stelt uw pachtovereenkomst op

U wilt natuurlijk een betrouwbare overeenkomst die tijdig wordt verstuurd naar de rijksoverheid. Het is daarom verstandig om een gespecialiseerd adviesbureau in te schakelen. Als landbouwer, bent u het liefst aan het werk op het veld of in de stallen. Bij een landbouwbedrijf komt echter heel wat papierwerk en juridische taken bij kijken. Denk hierbij aan het opstellen van een pachtovereenkomst of het aanvragen van subsidies bij de rijksoverheid. Maak daarom gebruik van de diensten van een deskundig adviesbureau gespecialiseerd in de agrarische sector. Bogers Kruisland Juridische-Agrarisch adviesbureau geeft u persoonlijk advies omtrent de relevante wetgeving voor uw pachtovereenkomst en stelt ze voor u op. U krijgt gegarandeerd een correcte pachtovereenkomst die tijdig wordt verstuurd naar de rijksoverheid. Bovendien vragen ze de nodige subsidies aan voor uw landbouwbedrijf. Zo heeft u meer tijd voor uw dieren en gewassen.

Deskundig advies bij het opstellen van uw pachtovereenkomst

Bent u al bekend met de kadastrale gegevens en de oppervlakte van het pachtobject? De specialist achterhaalt dit graag voor u. Wilt u een pachtovereenkomst afsluiten om een stuk landbouwgrond te gebruiken voor uw bedrijf? Een pachtcontract is verplicht zodra u meer dan een hectare grond in gebruik neemt van een andere agrariër. De pachtwetgeving is echter geen simpele materie en werd in 2017 nog aangepast. Vraag daarom advies aan een deskundige op het gebied van pachtovereenkomsten. Bogers Kruisland is een juridisch-agrarische adviesbureau dat u begeleidt bij het opstellen van uw pachtovereenkomst. Zij zijn gespecialiseerd in de landbouwsector en bieden persoonlijke en snelle service aan al hun klanten. Ze geven concreet advies en stellen uw pachtovereenkomst op en sturen deze vervolgens naar de rijksoverheid.

Vermijd juridische problemen met uw pachtovereenkomst dankzij de specialist

Juridische problemen wilt u liever vermijden. Hier adviseert het ervaren bureau u graag over. Heeft u een juridisch geschil met een pachter? Wilt u een incorrecte nota aanvechten? Heeft de herziening van de bestemmingsplannen negatieve gevolgen voor uw landbouwbedrijf? Dit zijn allemaal zaken voor een deskundig adviesbureau. Bij Bogers Kruisland Juridisch-Agrarisch adviesbureau, dat gespecialiseerd is in de landbouwsector, krijgt u persoonlijk advies en hulp bij juridische zaken. Deskundigen stellen een volledige pachtovereenkomst op en sturen deze door naar de rijksoverheid om toekomstige. Ze verdedigen bovendien uw belangen in een hoorzitting en komen tussen in geschillen met derden. Bovendien beantwoorden zij met plezier al uw vragen over uw pachtovereenkomst of andere agrarische zaken.