Patrickstrijards.nl
Image default
Telefonie

Klantenservice bellen?

De Telfort klantenservice bellen is -met name voor vaste klanten- soms aan de orde van de dag. Je kunt er terecht voor klachten over bereikbaarheid, de maandelijkse rekening, je abonnement en servicevoorwaarden. Maar ook als je een technisch probleem hebt of een algemene vraag is de klantenservice van Telfort een prima vraagbaak. De bereikbaarheidstijden zijn als volgt: -maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur; -zaterdag tussen 10.00 en 17.00. 

Ook in het weekend

Dat je ook in het weekend kunt bellen, is voor veel mensen echt een uitkomst. Werkenden worden door Telfort uitstekend bediend. Net als veel andere telecomproviders maakt Telfort gebruik van een handig keuzemenu. Ook dat is erop gericht alle relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als jij aangeeft waar je vraag over gaat (mobiel, internet, televisie of bellen) wordt je namelijk direct doorverbonden met een medewerker die daar alles over weet. 

Snel doorverbonden met Essent

Dit is het telefoonnummer van Essent: 0900-1550. Je kunt de Essent-medewerkers bellen op doordeweekse dagen van 08.00 tot 17.30 uur. Zit je in het weekend met een acuut energieprobleem, dan is het altijd mogelijk het online contactformulier in te vullen. Dat vind je op www.essent.nl. Dit is overigens een bijzonder gebruikersvriendelijke site boordevol informatie, tips, adviezen en doe-het-zelf-opties. Hoofdonderwerpen zijn stroom & gas, energieproducten, speciaal voor klanten en klantenservice.

Je kunt online je historische en actuele verbruik inzien, meterstanden doorgeven, je termijnbedrag wijzigen (binnen bepaalde marges vanzelfsprekend) en ook facturen bekijken. Ben je zelfstandige of van plan dat te worden? Klik dan eens op ‘ZZP & MKB’. Als je nu instapt, kun je gebruik maken van de €300 cashback-actie. Speciaal voor ondernemers zijn er de volgende drie abonnementen: Flexibel, Vast & Zeker en DubbelGroen. Alle ins en outs staan uitgebreid beschreven. Voor iedereen die wil je weten welk pakket het best bij zijn/haar situatie past, is er een super handige online check.

https://www.klantenservicetelefoon.nl