Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie in Bergen op Zoom nodig?

Heeft u fysiotherapie nodig en woont u in Bergen op Zoom? Dan kunt u het beste contact opnemen met Fysio Active. Fysio Active beschikt over twee vestigingen (in Bergen op Zoom en Huijbergen) en heeft therapeuten in dienst die de beste fysiotherapie aanbieden. Vrijwel alle stoornissen aan uw bewegend functioneren kunt op een van de twee locaties laten behandelen. Of u nu last heeft van uw rug bij het tillen of van uw knieën bij het hardlopen: voor alle soorten fysieke klachten kunt u bij deze praktijk terecht. Allereerst zult u worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stelt de fysiotherapeut een aantal vragen aan u, zodat hij of zij achter de oorzaak van uw klachten kan ontdekken. Ook zal er een lichamelijk onderzoek plaatsvinden, waarna de fysiotherapeut vervolgens een diagnose stelt.

Verschillende doelen nastreven

Wanneer u naar de praktijk in Bergen op Zoom of Huijbergen gaat voor fysiotherapie, kunt u verschillende doelen hebben. Denk bijvoorbeeld aan pijnvermindering, spierversterking, spierontspanning of -verlenging en coördinatieverbetering. Wat uw doelen ook zijn: bij de therapeuten van deze praktijk bent u te allen tijde welkom. Ze zullen er alles aan doen om uw doelen op een zo efficiënt mogelijke manier te bereiken. Hiervoor kan de fysiotherapeut bepalen om u bijvoorbeeld te masseren of om gebruik te maken van fysische technieken. Maar ook oefentherapie is natuurlijk een belangrijk onderdeel van uw herstel.

Laat uw klachten verdwijnen

Wanneer u fysieke klachten heeft, kunt u deze het beste laten verdwijnen met fysiotherapie van Fysio Active uit Bergens op Zoom en Huijbergen. Zij zijn gespecialiseerd in onder andere haptotherapie, neurorevalidatie, oedeemtherapie en ademhalingstherapie. Wilt u weten welke therapie voor u van toepassing is? Neem dan contact op met de medewerkers van deze praktijk. Ze zullen u dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en zullen u vervolgens op professionele wijze adviseren.