Patrickstrijards.nl
Image default
Woningen

De mooiste collecties hanglampen van Highlight

Ben jij toevallig op zoek naar lampen die energiezuinig zijn, een ook voorzien zijn van een strak, modern design? Dan ben je zijn de collecties Highlight hanglampen het zeker waard om te bekijken. Zij bieden namelijk om de zoveel tijd een nieuwe collectie aan, waarin de nieuwste trends en technologieën zijn verweven. Deze hanglampen bevatten leds die geen kille sfeer geven, maar juist zorgen voor een knus gevoel. Bijna alle lampen van Highlight hebben een dimmer in de lamp zelf zitten, die je ook van buitenaf kunt besturen. Ben je benieuwd geworden naar de collecties die Highlight aanbiedt? Lees dan snel verder!

Cambio

Deze collectie genaamd Cambio is een werkelijk pronkstuk. Deze hanglamp zal het eerste zijn wat jou opvalt wanneer je de kamer binnenloopt. Het is gemaakt van speciaal glas met een smoke effect, wat het een sensuele sfeer geeft. De ophanging is gemaakt van het materiaal nikkel, welke ook subtiel is. Ga jij voor een uniek en tijdloze sfeer? Dan is de Cambio hanglampen collectie het zeker waard om te bekijken!

Dynasty

Deze serie hanglampen staat bekend om hun strakheid en moderniteit. De lampen komen in 2 soorten glas, namelijk doorzichtig ‘’clear’’ glas en glas met een champagne kleur. De ophangingen zijn in beide lampen zwart, wat zorgt voor een modern uiterlijk. Deze lampen zorgen echt voor een goede afwerking van jouw interieur. Een echte eyecatcher in jouw woonkamer!

Fantasy

Deze collectie genaamd Fantasy is ook niet te missen wanneer je in een van de showrooms komt kijken. Het is helemaal hip en van deze tijd. Deze hanglamp komt in twee verschillende uitvoeringen, een amber kleur en een smoke kleur. De lamp zelf bestaat uit verschillende glazen, die elk weer een andere vorm hebben. Dit geeft jouw interieur een speelse look, zonder dat het er rommelig uit komt te zien. Naast functioneel, ook een echt decoratiestuk! Klanten plaatsen deze hanglamp vaak boven hun eettafel, daar komt deze echt tot zijn recht.

Highlight: jouw adviseur voor verlichting

Mocht je benieuwd zijn geworden naar deze collecties, dan kun je bij Highlight terecht voor de mooiste lampen. Zij kunnen daarnaast advies op maat geven. Highlight is een echt familiebedrijf, met hart voor het vak. Inmiddels hebben zij meer dan 50 jaar ervaring, wat blijkt uit het werk dat zij leveren. Opvallend, trendy en tijdloos worden gecombineerd tot mooie collecties hanglampen. Verder hebben zij ook een speciale focus op de nieuwste technologieën die worden verwerkt in de lampen.