Patrickstrijards.nl
Image default
Aanbiedingen

Versier je kantoor met planten!

Als je op zoek bent naar manieren om je kantoor op te leuken, is het introduceren van planten een geweldige optie. Planten in je werkruimte zetten heeft veel voordelen, zoals het verhogen van de productiviteit en het creëren van een rustgevende omgeving. Bovendien zien ze er geweldig uit! Laten we eens kijken naar enkele van de verschillende mogelijkheden bij het kiezen van kantoorplanten.

 

Planten met weinig onderhoud

Als je niet veel tijd hebt om planten te verzorgen, zijn er genoeg onderhoudsarme opties die toch leven in je werkruimte kunnen brengen. Succulenten en cactussen gedijen goed in drogere klimaten en hebben een minimum aan water nodig – plus ze zijn er in vele vormen, maten en kleuren, zodat je iets kunt vinden dat bij jouw stijl past. Slangenplanten doen het ook goed zonder al te vaak water te krijgen – plus hun heldergroene bladeren staan prachtig in elke omgeving.

 

Grotere planten

Voor kantoren met veel ruimte kunnen grotere planten zoals ficussen of palmen geweldige toevoegingen zijn. Niet alleen brengen ze warmte en textuur in een ruimte, maar ze helpen ook om vervuilende stoffen uit de lucht van computers en andere elektronische apparatuur te filteren. Grotere planten vergen echter meer onderhoud dan kleinere – zorg er dus voor dat je iemand hebt die bereid is ze regelmatig te verzorgen!

 

Luchtzuiverende planten

Als het verbeteren van de luchtkwaliteit je belangrijkste prioriteit is, dan staan bepaalde soorten kamerplanten bekend om hun luchtzuiverende capaciteiten. De spinplant absorbeert gifstoffen als formaldehyde, xyleen en benzeen en geeft de hele dag door zuurstof af. Aloë vera is een andere goede keuze vanwege zijn vermogen om kooldioxide te absorberen en weer zuurstof aan de lucht af te geven. 

 

Ontdek de mogelijkheden online!

Kantoorplanten zijn een geweldige manier om zowel het uiterlijk als het gevoel van elke werkruimte te verbeteren. Niet alleen zorgen ze voor een uitnodigende sfeer, maar ze kunnen ook verontreinigende stoffen van computers en andere elektronische apparatuur uitfilteren en de algemene luchtkwaliteit helpen verbeteren. Ben je benieuwd naar het aanbod Luchtzuiverende planten ? Neem dan een kijkje online!

 

https://www.fleurdirect.nl/