Patrickstrijards.nl
Image default
Meubels

De meest trendy meubelen van dit moment

Als het op meubels aankomt, zijn er heel veel richtingen die je kan inslaan. Als je echt wilt dat je woonruimtes indruk maken en uitnodigen, moet je kiezen voor de beste kwaliteit meubels. Het kan tot op zekere hoogte overweldigend worden wanneer je meubelen gaat uitkiezen. Natuurlijk zijn er geen bepaalde regels als het gaat om het ontwerpen van het interieur van je huis, maar het is nuttig om er over na te denken voordat je gaat inrichten. In dit artikel worden er een aantal meubelstukken besproken die op dit moment erg hip zijn, zoals de houten loungebank. Lees snel verder als je meer wilt weten, zodat ook jij je huisje helemaal kunt omtoveren!

Houten loungebank

Er is iets zo tijdloos en veelzijdigs aan houten meubels. Houten meubels worden als jarenlang gebruikt, zonder dat ze hun charme verliezen. En je kunt er alle kanten mee op gaan. Met hoogwaardige houtverven kun je het uiterlijk van de houtstukken opfleuren en beschermen tegen beschadigingen en vlekken. De houten loungebank is ook zeker een opkomende trend. Een heel duidelijk voordeel van het hebben van houten meubels is dat het extreem duurzaam en sterk is. Wanneer je investeert in meubels zoals een eettafel, of een loungebank voor je woonkamer, kun je het beste kiezen voor sterk massief hout. Indien goed onderhouden, uit de buurt van directe bron van zonlicht en uit vocht gehouden, gaat het hout van het meubilair langer mee en ziet het er niet eens verouderd uit.

Eiken eettafel

Eettafels zijn er in vele vormen, stijlen en maten en de meeste zijn nog steeds gemaakt van hout. Eiken is het klassieke hout voor de productie van eettafels – het is slijtvast en kan frequent langdurig gebruik aan. Een andere bonus is het patroon van eikenhout, de prachtige houtnerf trekt veel mensen aan vanwege zijn unieke uitstraling. Het is perfect in een huis waar ook kinderen opgroeien, omdat zij daar ook op kunnen spelen zonder dat zij de tafel beschadigen.  Als je nu naar een eiken eettafel kijkt, koop bewust eco en je zal merken dat het hout nog meer karakter heeft dan nieuwe eiken eettafels.

Zitzakken 

Zitzakken zijn een geweldig alternatief voor gewone stoelen en banken. Ze zijn comfortabeler, ze nemen niet zoveel ruimte in beslag als gewone meubels, en ze kunnen leuk zijn om mee te spelen (vooral als je met een geliefde of je huisdier wilt knuffelen). Zitzakken zijn ook zeer betaalbaar in vergelijking met traditionele meubel opties zoals banken. Daarnaast gaan zitzakken jaren mee omdat er geen veren of andere metalen materialen zijn die kunnen roesten. Daardoor zijn ook zitzakken een opkomende trend!