Patrickstrijards.nl
Image default
Telefonie

Waarom iedereen een telefoonhoesje nodig heeft

Als je een smartphone bezit, en deze kans is vrij groot, dan moet je eens nadenken waarom hoesjes voor mobiele telefoons nodig zijn. Ze zijn belangrijk om het apparaat te beschermen tegen krassen, stof en andere dagelijkse schade. Als je dit weet, ben je vast en zeker overtuigd om een beschermend telefoon hoesje aan te schaffen. Je geeft nu eenmaal een aanzienlijk bedrag uit om een iPhone of Android-toestel te kopen, dus dan is een stevig telefoonhoesje van enkele tientjes toch wel de investering waard?

Waarom zijn telefoonhoesjes belangrijk?

Telefoonhoesjes zijn geen eerste levensbehoefte. Echter, mensen die wél een gsm hoesje kopen, kunnen een stuk geruster de deur uitgaan zonder bang te hoeven zijn dat hun smartphone binnen de kortste keren het lootje legt door een ongelukkige val. Daarom wordt het door telefoonfabrikanten ook aangemoedigd om een smartphonehoesje aan te schaffen. Neem Apple als voorbeeld. Zij verkopen niet alleen smartphones en tablets, maar ook bijpassende accessoires ter bescherming van het apparaat. Dit geldt straks ook voor de iPhone 13, waar nu al verschillende hoesjes iPhone 13 voor verkrijgbaar zijn.

Onderscheid je van de massa

Een telefoonhoesje beschermt niet alleen jouw telefoon. Het kan ook helpen om jouw smartphone te onderscheiden van de andere telefoons van hetzelfde model, bijvoorbeeld van de toestellen die jouw collega’s en vrienden gebruiken. Zo kun je in één oogopslag zien welke telefoon van jou is, als alle smartphones op een tafel liggen. En al helemaal wanneer je kiest voor een telefoon hoesje van Casimoda. Zij verkopen superhippe cases voor tientallen telefoonmodellen. Wil je liever een hoesje ontwerpen? Ook dat is mogelijk. Ze hebben een gebruiksvriendelijke ontwerptool, waardoor een hoesje ontwerpen een fluitje van een cent is.

De belangrijkste voordelen

Daarnaast biedt een smartphonehoesje nog tal van andere voordelen. De belangrijkste hebben we hieronder opgesomd in een handig overzicht:

  • De telefoon wordt extra beschermd;
  • Een hoesje zorgt voor meer grip;
  • Telefoonhoesjes kunnen gepersonaliseerd worden;
  • Telefoon cases zijn verkrijgbaar met handige functies. Er zijn zelfs portemonnee-telefoonhoesjes die je als houder kunt gebruiken!
https://www.casimoda.nl/