Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Van Manen Hygiëneproducten was een goede keuze

Wij hebben laatst de keuze gemaakt om voor de producten van Van Manen Hygieneproducten te kiezen. In het begin hadden we een andere goede connectie met een leverancier van hygieneproducten. Maar de laatste tijd houden ze zich niet aan hun deel van de deal die we een paar jaar geleden hebben opgesteld. Nu was bij ons de maat vol en gingen we kijken of we een ander bedrijf konden vinden die ook dezelfde producten verkoopt voor een goede prijs.

Nu pas Van Manen Hygieneproducten ontdekken

Eerst hadden we nog nooit van Van Manen Hygieneproducten gehoord. Het was een totaal ieuw bedrijf voor ons waar we niet zoveel over wisten. Maar in het begin hadden we ook nog gekeken naar andere opties en bedrijven die ons verder konden helpen. Uiteindelijk bleken zij ook niet de spullen te hebben die we nodig hadden dus gingen we bij Van Manen kijken. Toen we het aanbod zagen bij Van Manen Hygieneproducten, waren we helemaal verbaasd. Ze hadden zoveel keuze uit producten en materialen die super handig zijn voor ons in de zorg. Toen we naar de prijs keken, waren we helemaal overdonderd met hoe goedkoop het is vergeleken met onze vorige leverancier.

Goede producten met goede kwaliteit

We lieten deze website aan onze teamleider zien van onze afdeling en die vond het het proberen waard om bij hun producten aan te schaffen. Ik mocht dit gaan doen en het was vrij simpel. Binnen een paar dagen kregen we de producten binnen en het was echt super goed materiaal. Alles voelde heel goed aan en precies voldoende. Zelfs onze cliënten vonden de nieuwe materialen erg fijn die wij gingen gebruiken. Vanaf nu hebben we altijd de producten van Van Manen Hygieneproducten gebruikt en nog steeds hebben we totaal geen spijt van deze keuze.

Bezoek de website

Bent u benieuwd naar het assortiment van Van Manen Hygieneproducten of naar de verschillende diensten die zij aanbieden? Bekijk dan eens de website van hen via www.shop-van-manen-hygieneproducten.com voor meer informatie over het gehele assortiment en wat zij voor u kunnen betekenen.