Patrickstrijards.nl
Image default
Aanbiedingen

De beste tandarts apparatuur laten leveren door Alldent

Voor het inrichten van jouw praktijk heb je een goede partner aan Alldent die je de meest mooie en beste tandarts apparatuur kan leveren. Niet alleen zal de tandarts apparatuur worden geleverd, maar wordt er ook met je meegedacht over de inrichting van de praktijk. Waar kan je de stoelen plaatsen, waar laat je de mensen in de wachtkamer zitten en moet er een ruimte zijn waar kinderen zich kunne vermaken met bijvoorbeeld een puzzel, lego of een leurplaat? Door samen met jou te kijken naar het doel dat jij voor ogen hebt met je praktijk en hoe jij deze wil gaan inrichten kan er een ontwerp worden gemaakt voor de praktijk.

Hoe wil je de praktijkinrichting?

Naast dat de praktijk er mooi moet uitzien en een fijne plek moet zijn voor de patiënten om te komen, is het ook een plek waar gebruik moet worden gemaakt van goede tandarts apparatuur. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de behandelingen die worden gedaan in de praktijk en daar kan je zeker wel de juiste tandarts apparatuur voor gebruiken. Ook wanneer je dus niet van plan bent een hele nieuwe praktijk op te starten, of je praktijk helemaal te verbouwen, maar simpelweg een nieuwe behandelstoel nodig hebt dan kun je ook zeker bij hen terecht. De prijzen zijn scherp en aantrekkelijk en zo is het voor vele praktijken een goede partner om mee samen te werken. 

Betrouwbaar en goede prijzen

De tandarts apparatuur wordt altijd op tijd geleverd en zo heb je deze snel in huis om hier weer mee aan de slag te gaan. Voor een offerte, die vrijblijvend is, kan je contact opnemen met de leverancier en wordt er gekeken naar de materialen die er kunnen worden geleverd en tegen welk bedrag dit mogelijk is. Wil je wel een hele verbouwing of nieuwe inrichting van de praktijk en heb je daarbij niet alleen het tandarts apparatuur nodig, maar wil je ook advies over de inrichting? Dan komt er een van de ontwerpers bij je langs om dit samen met je door te spreken en een plan van aanpak te maken.