Patrickstrijards.nl
Image default
Aanbiedingen

Senior Account Sales High Tech

Hightech verkoop aan senior klanten Voor u heeft de term “netwerk” twee betekenissen: business en technologie. Daarom is de Account Sales High Tech positie geschikt voor jou als een jas. U kunt gemakkelijk navigeren tussen technologische innovaties, complexe projecten en baanbrekende nieuwe bedrijfsmodellen. U begrijpt de behoeften van uw klanten en biedt innovatieve oplossingen voordat uw klanten weten dat ze deze nodig hebben.

Omdat u weet: vooruit denken is de weg van leiderschap Naast operationele taken moet u ook tactische verkooptaken uitvoeren. U kunt de continuïteit van de klantomzet waarborgen. U zorgt ervoor dat het bod Sogeti gezonde financiële resultaten zal opleveren. U verkoopt alle diensten van Sogeti in bulk en u levert substantiële inhoud en denkt mee met de account- / branchestrategie. Je kunt langdurige klantrelaties onderhouden en ontwikkelen en hebt een sterke verkoopmotivatie, zodat ze je zien als een ideale gesprekspartner op het gebied van digitale productie, IoT, robotica, software engineering en testen.

Met jouw sales DNA kan je vaste klanten gemakkelijk en gelukkig bedienen en weet je enthousiast en fris nieuwe klanten te werven. U bent een ervaren verkoper die de continuïteit van de omzet van uw klanten kan waarborgen. De focus ligt op het uitvoeren van verkooptaken die u zelfstandig uitvoert. U kunt uw eigen acties initiëren en opvolgen. U verkoopt alle Sogeti-diensten aan grote klanten en levert inhoudelijke inhoud voor branches of klantstrategieën. Je kunt langdurige klantrelaties ontwikkelen en onderhouden en hebt een sterke verkoopmotivatie.

Je hebt continu evoluerende wereldwijde IT-kennis en branchekennis. U kunt ook diepgaande klantkennis hebben in FOP. U kunt actieve en passieve suggesties doen op basis van de behoeften van de klant. U bezoekt regelmatig medewerkers die bij klanten zijn ingezet en informeert hen over klantontwikkeling. Werk samen met de (leidinggevende) accountmanager om uw werkgebied en klantbenadering te bepalen. Jij en meerdere collega’s zijn verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten binnen een key account of meerdere klanten in een branche. Door klantensucces op basis van kwaliteitsservice en -ondersteuning speelt u een cruciale rol bij het realiseren van Sogeti’s strategie en groeidoelstellingen.Je zet zakelijke kansen om in omzet om Sogeti te helpen (groei) doelen te behalen. Om succesvol te zijn, moet u gebruikmaken van een groot netwerk van klanten en potentiële klanten. De belangen van klanten zijn altijd uw topprioriteit. U blijft uzelf een vraag stellen: “Wat levert het klanten op” en “Hoe draagt ​​dit bij aan de bedrijfsdoelen van klanten”. Je hebt een onbeperkt verlangen naar succes, geeft nooit op en hebt een winnaarsmentaliteit. Je hebt veerkracht, de wil om tegenslagen te overwinnen, positieve energie en deze over te dragen aan anderen.

taken en verantwoordelijkheden

Je bouwt en onderhoudt een netwerk van relaties met klanten;

Je hebt een goed netwerk opgebouwd en onderhouden met professionals die voor klanten werken;

Je stemt onze professionals af op de inkomende behoeften en maakt de beste voorbereiding op toelating;

 U bepaalt de behoeften van klanten en doet suggesties op basis van de diensten van Sogeti om aan uw behoeften te voldoen;

Je geeft commerciële offertes en onderhandelt waar nodig met klanten;

· Je zorgt voor het laatste management en krijgt de ondersteuning van de personeelsafdeling;

U kunt uw zakelijke vaardigheden verbeteren door gerichte training en opleiding.

 Herken jij jezelf?

Het zijn uw genen om kansen te zien en te benutten, en geen enkele verkoopkans zal u omzeilen. Je bent een strateeg die de leiding heeft over het hele speelveld. Je hebt een universitair diploma en goede communicatieve vaardigheden. Je presteert goed onder druk en focust op resultaat.

We vertrouwen volledig op uw strategisch inzicht, uw begrip van de markt, uw netwerk en uw zakelijke vaardigheden, dus we hopen dat u er het beste van maakt om de verwachte groei te bereiken. Om dit doel te bereiken, biedt Sogeti u voldoende ruimte om kansen te bekijken en te benutten en nieuwe bedrijven te starten. Daarnaast kunt u rekenen op maximale ondersteuning eigen ontwikkeling.

Sogeti biedt u uitgebreide opleiding en training, coaching en programma’s om uw IT-kennis, bedrijfskwaliteit en soft skills te verbeteren. Als je je nog steeds thuis voelt bij een ambitieus bedrijf met een informele, gepersonaliseerde bedrijfscultuur en klanttevredenheid het belangrijkste is, dan is jouw functie bij Sogeti de juiste. geschreven? Solliciteer dan direct via de website

vacatures in Belgie

https://www.vindazo.nl/keywords/financieel-manager.html