Patrickstrijards.nl
Image default
Dieren

Het rattengif online TE bestellen

Bestel nu je rattengif online! Je krijgt daarbij nog een aantal tips om de ratten op een goede manier te bestrijden. Wanneer het weer herfst is en het gaat richting de winter dan krijg je helaas weer veel te maken met ratten en is het weer tijd om het rattengif online te gaan bestellen. Wanneer je het gif gaat plaatsen na het rattengif online besteld te hebben, moet je wel goed kijken naar de plek waar je dit gaat neerleggen. Ratten lopen langs de muren, dus is het aan te raden om daar dan ook het gif te plaatsen. Midden in een kamer kan je het wel neerleggen, maar de kans dat een rat daar op af komt is heel klein en dat is zonde van het vergif dat je hebt aangeschaft. Wanneer ze het gif tijdens de route die ze iedere keer afleggen tegenkomen, zullen ze hier sneller van gaan snoepen en heeft het dus meer effect. 

Houd rekening met geur

Daarnaast moet je het rattengif online bestellen en dan nog goed rekening houden met een andere factor. Je moet het gif namelijk niet met je blote handen aanraken. Je lichaamsgeur kan namelijk een negatief effect hebben op de werking van het gif. Dit zal de geur dat aan het gif zit beïnvloeden. De ratten zullen er dan niet meer van eten en dat is dus net niet wat je  hiermee wilt bereiken. Je kunt het gif nog meer aanlokkelijk maken door het te leggen naast hondenvoer, daar komen de ratten dan op af. 

Laat het ongeopend

Het rattengif online besteld? Zorg dat de zakjes afgesloten blijven. Je hoeft het er niet uit te strooien of het pasta dat er in zit er uit te duwen. Dat zorgt er allemaal voor dat de werking verslechterd Zit er zo min mogelijk aan. De ratten eten gewoon door de zakjes heen, dus het enige wat je hoeft te doen is het zakje neer te leggen langs de muren.